info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten RTA keukenkasten

Massief houten RTA keukenkasten

De massief houten keukenkast geeft mensen het gevoel weer tot leven te komen! Het hoort bij een hoogwaardig deurpaneel met een glad oppervlak en een natuurlijke kleur. Een verscheidenheid aan patronen op het oppervlak vormen Europese en Amerikaanse stijlen, luxueus en elegant.

Beschrijving

Specificatie:


Model SL-130
Kast type Massief houten RTA keukenkasten
Deurpaneel 22 mm kersenhout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm marine multiplex met fineer afwerking in eiken fineer.
Deurmodel Klassiek 22 mm-deurpaneel
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Het verschillende bord met keukenkasten

Vuurvaste plank van keukenkasten : De standaardnaam van vuurvaste plank is vuurvaste plank. Vuurvast karton is slechts een gebruikelijk gezegde, maar het is niet echt niet bang voor vuur, maar heeft bepaalde brandwerendheid. Het vuurvaste bord is gemaakt van een vuurvaste plaat en het spaanplaat wordt gebruikt als een substraat (ook gebruikt als een dichtheidspaneel), dat wordt gemaakt door op de   keukenkast fabriek. In vergelijking met melamine platen is de verwerking van vuurplaten problematischer. Veel decoratieteams en keukenkastfabrieken hebben geen speciale drukplaten voor de machine. Ze gebruiken sommige grondmethoden om op de platen te drukken en de kwaliteit is moeilijk te garanderen. Het vuurvaste paneelfineer bestaat uit drie lagen en het melaminebord heeft slechts één laag fineer. Daarom zijn de slijtvastheid, krasbestendigheid en hoge temperatuurbestendigheid van de algemene vuurvaste plaat beter dan die van de melaminebord. Het vuurvaste bord heeft een heldere kleur en geeft een nieuw uiterlijk. De vuurvaste plaat wordt echter gemakkelijk geërodeerd door water en vocht, en onjuist gebruik kan leiden tot ontgommen, vervorming en substraatuitzetting.

Melamine bord met keukenkasten : het melaminebord is gemaakt van melamine op het oppervlak van spaanplaat of MDF en het uitgebreide type heeft een metalen frame aan de rand. Gelijkaardig aan vuurvaste raad, heeft het de eigenschappen van anti-wrijving, effectweerstand, weerstand op hoge temperatuur, hittebestendig zuur heet alkali etc. Het vuurvaste bord heeft verschillende natuurlijke kleuren en texturen, maar er is geen driedimensionale vorm. De metalen kantenrand en de groefgreep van aluminiumlegering verhogen alleen de decorativiteit en er is niet veel effect van het praktische effect.

Verfbord van keukenkasten : verfbord is verdeeld in verf en polyesterverf. Bakvernis bestaat uit hars en additieven en kan gepolijst en gepolijst worden. De polyesterlak past het schilderproces toe, dat niet gebakken hoeft te worden. Het oppervlak heeft een mat effect zonder polijsten, en de stevigheid en hechting worden benadrukt. Een goede polyesterlak valt in poedervorm af, terwijl gewone vellen eraf vallen.
Hot Tags: Massief houten RTA keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen