info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Cherry massief houten keukenkastjes

Cherry massief houten keukenkastjes

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


image


5 praktische en mooie keukenkast ontwerpen


1, verborgen keukenkasten

Voor degenen die graag schoon zijn en meestal niet veel eten, kun je kiezen voor verborgen keukenkasten, brandhout, rijst, olie en zout, alle potten en pannen zijn verborgen, zodat de ruimte netter en mooier is.

2, geen greep keukenkast

Veel keukenkasten gebruiken nu een greeploos ontwerp en keukenkasten vormen hierop geen uitzondering. De keukenkast heeft een ingebouwde rebounder die het gemakkelijk maakt om de keukenkast te openen met een enkele druk. De keukenkast heeft geen handgrepen, waardoor de ruimte schoon en netjes wordt en de dode hoek van de reiniging wordt verminderd, waardoor het schoonmaken van de keuken zorgelozer en arbeidsbesparend is.

3, schuine keukenkast

De afgeschuinde keukenkast is een traditionele verticale platte keukenkast die wordt omgevormd tot een schuin aflopende, platte keukenkast en de deur van de vlakke keukenkast wordt veranderd in een push-pull-type. Het voordeel van dit ontwerp is dat het niet eenvoudig is om de gebreken van het hoofd tegen te komen, en de hoogte kan lager worden gemaakt om het nemen van items te vergemakkelijken.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen