info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Klassieke stijl mahonie keukenkast

Klassieke stijl mahonie keukenkast

Elke massief houten keukenkast kan worden aangepast aan de woongewoonten en -behoeften van de gebruiker. Of het nu gaat om L-vormige, I-vormige of U-vormige massief houten keukenkasten, bij het ontwerp van het functionele gebied worden inspanningen gedaan om gebruikers te helpen tijd te besparen en gebruikers handiger en sneller te maken.

Beschrijving

Specificatie:


Model SWK-004
Kast type

Klassieke stijl mahonie keukenkast

Deurpaneel 22 mm eikenhout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met fineer afwerking in eiken fineer

16 / 18mm multiplex met melamine-afwerking.

Deurmodel Klassiek 22 mm-deurpaneel
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Onderhoud van massief houten keukenkasten.

Puur massief houten keukenkasten, want de deurpanelen van de keukenkast zijn gemaakt van puur massief hout, het zijn natuurlijke en milieuvriendelijke producten en ze zijn duur. Vanwege zijn waarde kunnen de belangrijkste mensen er ook voor zorgen. De massief houten keukenkasten zijn iets gecompliceerder in onderhoud dan gewone materialen. Massief houten keukenkasten Er zijn bepaalde vereisten voor temperatuur en vochtigheid, en er moet speciale aandacht worden besteed aan het winteronderhoud.

 

1, het temperatuurverschil beïnvloedt aan keukenkasten

De ideale omgeving voor massief houten keukenkasten ligt tussen 18 en 24 graden Celsius en tussen 35% en 40% relatieve luchtvochtigheid. Plaats kasten niet in de buurt van warmtebronnen of airconditioningskokers. In het winterse regenseizoen moet u letten op de vochtigheid van de keukenkasten, overmatige verdamping van water vermijden en vocht binnenshuis verhogen. Water op de deur moet op tijd worden afgeveegd.

 

2, het vermijden van direct zonlicht op keukenkasten

Blootstelling aan de buitenlucht moet als geheel worden vermeden voor langdurige blootstelling aan het geheel of een deel van de keukenkast. De keukenkast moet op een plaats worden geplaatst waar hij uit de zon kan ontsnappen, of de keukenkast kan worden gescheiden door direct zonlicht. Op deze manier heeft het geen invloed op de binnenverlichting, maar ook op zacht licht voor een warme en romantische sfeer in de woonkamer, terwijl de keukenkasten in de keuken worden beschermd.3, vermijdt harde krassen

Wanneer u de keukenkasten schoonmaakt, raak het schoonmaakgereedschap dan niet aan in de keukenkast. Gewoonlijk moet u erop letten dat de hardmetaalproducten of andere scherpe voorwerpen niet in aanraking komen met het meubilair om het oppervlak tegen krassen te beschermen.

 
Aanvraag sturen