info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten keukenkasten in klassieke stijl

Massief houten keukenkasten in klassieke stijl

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


De kleur van keukenkasten


De roomwitte keukenkasten zijn de eerste keuze voor veel stedelijke bedienden. Het is eenvoudig en elegant, en het is brandschoon en kan mensen ontspannen. De veelzijdige beige, in combinatie met high-end zilveren en zwarte keukenapparatuur, verbetert de algehele stijl van de keuken, stijlvolle sfeer.

Roze en wit gekleurde keukenkastjes, romantische en eenvoudige, ingebed zilver-grijze keukenapparatuur, romantisch zonder de textuur te verliezen; lichtroze eiland, omgeven door lichte wijn in de stijlvolle wijnkeukenkast, koken kan ook een kopje alcohol schenken De rode wijn is zo heerlijk dat mensen terughoudend zijn om te vertrekken!

De diepe koffiekleurige keukenkasten geven een gevoel van originele ruimte, en de koele tonaliteit maakt de keuken erg schoon. Deze stijl is geliefd bij veel mensen die de smaak van het leven nastreven. De eenvoudige open keukenkast en het witte aanrecht maken het geheel De keuken is meer prominent in de Europese sfeer

De groene en levendige energie en groenheid geven een ontspannen gevoel, zodat de ogen en lichaam en geest goed gekalmeerd kunnen worden. Met de combinatie van zilver-witte keukenapparatuur en koelkasten voelt u zich bijzonder klein en fris? Voel je vrij; vaarwel zeggen tegen vettig, het hele leven leeft.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: klassieke stijl massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen