info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Eigentijdse, herstellende Cherry-keukenkasten die distributeurs overspuiten

Eigentijdse, herstellende Cherry-keukenkasten die distributeurs overspuiten

Hedendaagse refacing kersen keukenkastjes voor het overspuiten van distributeurs Kersenhout tot ongeveer vier soorten gebruikelijk in de keuken, Zuid-Amerika, Amerikaans kersenhout, kersenhout Europees kersenhout, een ander is geen echt kersenhout, het groeit een algemeen berkengebied in Noord-China. Eerste...

Beschrijving

Eigentijdse keukenkasten voor kersversiering voor het overspuiten van verdelers

Kersenhout tot ongeveer vier soorten gebruikelijk in de keuken, Zuid-Amerika, Amerikaans kersenhout, kersenhout Europees kersenhout, een ander is geen echt kersenhout, het groeit een algemeen berkengebied in Noord-China. De eerste drie zijn authentiek kersenhout, maar ze hebben een ander gebruik, zoals de productie van kersenhout blaft veel, vaak gebruikt in de deur plank op de huid. Terwijl de Amerikaanse kersenhouten deur plank kan direct doen, duurzame, unieke kleur, geef een persoon een soort van nobel gevoel.

Specificatie.

Model

SL-35

Kast type

Gekleurd keukenkasten in donkere klassieke stijl

Deurpaneel

22 mm kersen massief houten deurpaneel

Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

Houten deurtje van 22 mm in klassieke stijl

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De kenmerken van kersenhout:
1, Hoe ouder de lich: tijd is net een kill-varkensmes deze zin is geschikt voor veel dingen, maar niet inclusief het kersenhout. Hoe langer de kleur van kersenhout en houtnerf steeds dieper wordt, laat iemand zich voelen meer en meer stabiel.
2, bloeiende: kersen als een gedeeltelijke soorten, genaamd rode kers, veel mensen maken rode kersen, zuidwesten berk, zuidwesten berk is ook waar dat we rode kers riepen. Maar dit is een ernstige fout, in Canada heeft ook een echte als rood kersenhout en berken.Kersen uniek roodbruin geven een persoon een soort van warm gevoel, laat ons leven in dit soort gevoel is zeer comfortabel. Natuurlijk wordt het niet aangeraden om overal te doen is rood, dat is echt goede hete ogen.
3, Licht vage geur: kersengeur mei meisjes houden van het lichaam is zoet, natuurlijk, zelfs om een ​​laag van een laag vernis te poetsen, kan een vage geur ruiken, van binnenuit kan de neus dichterbij ruiken.
4, Fijn hout: kersenhout is prachtig, dus de verf valt na het spuiten niet gemakkelijk in de verf om de verf op te poetsen.
Het nadeel van kersenhout:
1, kersenhout vochtgehalte is erg groot, krimpt na het drogen, als er geen deal is met het drogen, na het doen van meubels is gemakkelijk te vervormen, goed vakmanschap, natuurlijk, hoeft niet te veel zorgen te maken.
2, Cherry is duur, de belangrijkste reden is dat kan worden geïmporteerd, maar kan ook niet verlaten, het is inderdaad een hoogwaardig hout.
3, Gemakkelijk te zuidwesten berk voor de gek, kersenhout, onder andere uiterlijk en berk te, zoals, want het is gemakkelijk om voor de gek te houden door de zakenman. De prijs van de zuidwestelijke berk slechts 1/3 van het kersenhout. Schrijver met rood kersen, is in feite een berkenschrift

Aanvraag sturen