info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Conteactor Massief houten keukenkasten

Conteactor Massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Hoe de keukenkast te installeren?


De installatie van het aanrecht

1) Om de fout veroorzaakt door de daadwerkelijke omgeving en het ontwerp van de kast na de decoratie van de keuken te verminderen, worden de werkbladen geïnstalleerd nadat de kasten en kasten van de hele kast zijn geïnstalleerd, wat de nauwkeurigheid van de installatie van de kast kan verbeteren.

2) De werkbladen van de kast zijn over het algemeen verlijmd tijdens het installatieproces. Daarom moet professionele lijm worden gebruikt bij het verlijmen van de werkbladen. Om de schoonheid van de aanrechtverbindingen te waarborgen, moet de installateur een schuurmachine gebruiken om te polijsten en polijsten om de hechting te waarborgen. De schoonheid van het stuk is prachtig.

3) De installatie van de werkbladen heeft een geweldige relatie met het seizoen. Over het algemeen duurt het een half uur om de werkbladen in de zomer en meer dan één uur in de winter te verbinden. Alleen dergelijke normen kunnen ervoor zorgen dat de lijm snel droogt.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen