info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Europese stijl massief houten keukenkasten

Europese stijl massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn meer geschikt voor hoogwaardige decoratie van consumenten van middelbare leeftijd die de voorkeur geven aan puur hout. De deuren van de keukenkast van massief hout hebben het effect dat ze terugkeren naar de natuur en terugkeren naar de oorspronkelijke stijl. De stijl is meestal klassiek.

Beschrijving


Specificatie:

Model

SL-59

Kast type

Europese stijl massief houten keukenkasten

Deurpaneel

22 mm massief houten deurpaneel

Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met fineerlak afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

Houten deurontwerp in 22 mm-Amerikaanse stijl

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Massief houten keukenkasten zijn meer geschikt voor hoogwaardige decoratie van consumenten van middelbare leeftijd die de voorkeur geven aan puur hout. De deuren van de keukenkast van massief hout hebben het effect dat ze terugkeren naar de natuur en terugkeren naar de oorspronkelijke stijl. De stijl is meestal klassiek. Het deurkozijn is gemaakt van massief hout, met kersenhout, walnoot en eiken. De deurkern is gemaakt van bord met gemiddelde dichtheid en massief hout. Het kan het speciale visuele effect van Mingmu garanderen, en de combinatie van het frame en de kernplaat kan de sterkte van het deurpaneel waarborgen en het kan niet lang scheuren of vervormen (het dagelijkse onderhoud moet nog steeds erg voorzichtig zijn). Bij de productie worden meestal concave en convexe vormen gemaakt op het oppervlak van massief hout en wordt verf buiten aangebracht. Daarom behouden de massief houten deurpanelen de natuurlijke kleur en zachtheid van het model. In het bijzonder hebben enkele Italiaans geïmporteerde hoogwaardige massief houten keukenkasten, bloemhoeken en lakglans ambachten het geavanceerde niveau van de wereld bereikt. Op dit moment is er nog steeds een grote kloof tussen de binnenlandse fabrikanten van massief houten kasttechnologie en het internationale niveau. Binnenlandse massief houten deurpanelen zijn momenteel niet bereikbaar vanwege het productieproces en ze hebben problemen zoals gemakkelijk vervormen, gemakkelijk barsten en ruwe oppervlakken. Er is zelfs een imitatiehout op de markt. Dichtheid productie, plus verf, let op bij het kopen. Geïmporteerde massief houten kasten zijn duur en minder veranderlijk van vorm. De meeste geïmporteerde merken komen uit Europa en de Verenigde Staten.
Aanvraag sturen