info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Fashion stijl massief houten keukenkasten

Fashion stijl massief houten keukenkasten

De kabinetten van de keuken van de mediterrane stijl van elke duim van ruimte ten volle te benutten, en zijn niet verkrampt, zonder verlies van de atmosfeer, bevrijding van de open ruimte; integratie van decoratie en toepassing, en met zijn minzame stijl van de pastorale en zachte en lichte kleuren, Azure romantische gevoelens, pure natuurlijke mediterrane smaak.

Beschrijving

Specificatie:


Fashion stijl solide houten keukenkasten-SWK 009


solid wood kitchen cabinet

 

faq


De keukenkasten zijn exquise gesneden stigma's, en de appliques worden aangevuld door de uitstekende verf-behandeling van de gedeeltelijke goud. Het is de eerste keuze voor de kabinetten van de keuken van het Hof van villa. De grote, onafhankelijke, centrale eiland-console wordt toegevoegd een gevoel van luxe aan de kabinetten van de keuken en maakt volledig gebruik van de ruimte van de keuken om te maximaliseren van de functionaliteit van de opslag en bewerking.


Zijn stevige houten keukenkasten duur?

 

1. de prijs van solide hout keukenkasten is gerelateerd aan de organisatiestructuur van de hele keuken kast. Er zijn vele soorten van stevige houten plaatmateriaal, en de prijzen van verschillende materialen zijn verschillend.

 

De meer hoogwaardige materialen zijn walnoot, eiken, eucalyptus, teak, kersen, en de midden-eind hout heeft ash, eucalyptus en eucalyptus. De meest voorkomende materialen zijn eucalyptus, berken, pijnbomen en paulownia. Deze kunnen worden gemaakt in massief hout keukenkasten, die worden onderscheiden volgens de hoge, gemiddelde en lage kwaliteit materialen, en de prijs is van hoog naar laag.

 

2, de aangepaste keukenkast verschilt van de afgewerkte keuken kast, de prijs is relatief hoog, de berekening van de specifieke kosten wordt ook berekend op basis van de lengte van de meter.

 

Daarom is de prijs van solide hout keukenkasten gerelateerd aan het materiaal van het deurpaneel, de dikte van het paneel keukenkast, het feitelijk gebruik van het deelvenster, de dikte van het aanrecht-merk, en het merk van het DEURSCHARNIER van de hardware.


Hot Tags: fashion stijl solide houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen