info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Flat-pack Massief houten keukenkasten

Flat-pack Massief houten keukenkasten

De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven.

Beschrijving

Specificatie:

Model SW-205
Kast type Flat-pack Massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm mahonie keukendeurpaneel
Kabinet doos
16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel Klassieke mahonie uit 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden
Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen
De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De reiniging en het onderhoud van keukenkasten

De eerste stap: schoonmaken en onderhoud van de tafel

Verschillende materialen hebben verschillende reinigingsmethoden. Keukenkasten van kunststeen en roestvrij staal mogen niet worden schoongemaakt met harde schuursponsjes, stalen kogels, chemicaliën of stalen borstels. Gebruik een zachte handdoek of een zachte schuurspons om met water af te vegen of veeg met een bleekmiddel, anders zal het krassen veroorzaken. Of erosie;

Vuurvaste kasten met paneelmateriaal kunnen huishoudelijke schoonmaakmiddelen gebruiken, nylonborstels of nylon balborstels gebruiken en vervolgens afnemen met een warme en vochtige doek;

Tellerbladen van natuursteen moeten een zachte schuurspons gebruiken, kunnen niet worden afgeveegd met tolueendetergens, anders is het moeilijk om witte bloemvlekken te verwijderen;

Als de kast is gemaakt van boomstammen, reinigt u eerst het stof met een pincet en veegt u het vervolgens af met een droge doek of een speciale verzorgende lotion. Gebruik geen natte vodden en olie-reinigers.

De tweede stap: schoonmaken en onderhoud van de deur

Het materiaal van het deurpaneel is vergelijkbaar met dat van het aanrecht, dus het onderhoud en de reiniging zijn vergelijkbaar met die van het werkblad. Tezelfdertijd om de stroom van water onderaan de lijst te vermijden die aan de deur wordt gedrenkt, anders oud zal de deur worden misvormd; massief houten deur kan gebruik maken van meubelwaswater reiniging en onderhoud.

De derde stap: het schoonmaken en onderhouden van de kast

Het keukengerei moet worden schoongemaakt en in de kast worden geplaatst. Er moet speciale aandacht worden besteed aan het droogvegen van het keukengerei; de hardware in de kast moet worden afgeveegd met een droge doek om te voorkomen dat waterdruppels op het oppervlak van het keukengerei watermerken veroorzaken;

De gootsteen van de kooktafel kan van tevoren worden gebruikt om de binnenste filterbox met filamenten vast te houden om verstopping van de waterleiding door de kruimels en kleine brokstukken te voorkomen.

De vierde stap: schoonmaken en onderhoud van hardware

Keukenapparatuur omvat in hoofdzaak rijstcilinders, metalen manden, scharnieren, schuiven en dergelijke, en het materiaal ervan is in het algemeen gemaakt van roestvrij staal of staal dat op het oppervlak is gespoten en gespoten. In principe moet alle hardware schoon en droog worden gehouden. Als het nat is, moet het op tijd worden schoongeveegd om watervlekken of roest te voorkomen.

Stap 5: Het spoelbakje schoonmaken en schoonmaken

Let er bij het reinigen van de gootsteen op dat u de hals van de buis achter de filterkast schoonmaakt om ophoping van vet op de lange termijn te voorkomen; als zich lange tijd oliereserves in de tank hebben opgehoopt, is het niet eenvoudig om het te wassen en probeert u het vervolgens in de gootsteen te gieten. Sommige keukenvetreinigers worden gewassen met warm water en gespoeld met koud water.

Aanvraag sturen