info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Frame massief houten keukenkasten

Frame massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


Algehele Kennis van het keukenkastonderhoud

Plaats geen keukengerei in de keukenkast

Om de keuken opgeruimd te houden, plaatsen veel mensen gerechten, eetstokjes, messen, snijplanken etc. in de kast. De vers gewassen gerechten worden tegen elkaar gesmeten en de keukenkasten worden niet geventileerd, waardoor het water moeilijk verdampt. Na een lange tijd zal er geur worden gegenereerd, die bacteriën zal kweken. Daarom moet het keukengerei ook op een geventileerde en droge plaats worden geplaatst. U kunt een afdruiprek naast de gootsteen plaatsen en de afwasbakjes elke keer drogen. Gebruik het water gewoon om het de volgende keer opnieuw te spoelen.

Opgemerkt moet worden dat de snijplank die we gewoonlijk gebruiken, gemakkelijk water opneemt, dat het oppervlak vaak wordt bekrast en ingesneden, en vaak is het residu van vers voedsel verborgen. Als de reiniging niet grondig is en niet correct is opgeslagen, rotten de voedselresten en produceren een groot aantal bacteriën en zelfs meeldauw. Leg het daarom niet direct na gebruik in de kast, maar hang het op en droog het buiten.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen