info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten keukenkasten in Franse stijl

Massief houten keukenkasten in Franse stijl

Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur uitstralen, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-125
Kast type Massief houten keukenkasten in Franse stijl
Deurpaneel 22 mm kersenhout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Zoals we allemaal weten, heeft het materiaal dat in meubels wordt gebruikt een grote invloed op de stijl. Om een favoriet meubelstuk te kopen, moeten veel mensen het juiste materiaal kiezen. In feite is het belangrijk om geschikte materialen te hebben, en wat nog belangrijker is, milieubescherming. Milieuvriendelijk, u kunt uw gezin een groene leefomgeving en een gezonde leefomgeving bieden. Het Rosen-kabinet, als het eerste merk in China dat de plaat "E0" volledig inneemt, heeft een milieuvriendelijke plaat met een formaldehyde-emissie van ≤0.06mg / m3, wat drie keer hoger is dan de nationale norm voor milieubescherming en volledig beschermt de gezonde omgeving van u en uw gezin.

Volgens gegevens uit milieutests binnenshuis is het nieuws dat volwassenen en kinderen elk jaar ziek zijn als gevolg van verspilling van decoratie niet ongewoon. De gevallen van dood veroorzaakt door decoratie vervuiling zijn niet zeldzaam. Mensen moeten op hun hoede zijn voor de "onzichtbare moordenaar" van decoratie-vervuiling. De decoratie vervuiling is alomtegenwoordig, en de verborgen gevaren verborgen in onze keuken zijn de grootste.

1, bladvervuiling

De keuken is de meest gebruikte plek in huis en de plaats waar voedselcontact het meest voorkomt. In de keuken is de 'helft van de rivier' niet meer dan het kastje, dus of het materiaal uit de kast milieuvriendelijk is, heeft een belangrijke impact op onze voedselveiligheid. Daarom moet de selectie van het bord streng zijn, het is het beste om het bord te kiezen dat voldoet aan de nationale milieubeschermingsnormen, om de besmetting van het bord te voorkomen als gevolg van onjuiste selectie van het bord.

2, countertop vervuiling

Het aanrecht is ook het gebied waar het meest contact wordt gemaakt met voedsel. Of het aanrecht milieuvriendelijk is, houdt rechtstreeks verband met de vraag of we veilig en gezond voedsel kunnen eten. Gemeenschappelijke werkbladen op de markt zijn kunststeen, marmer, hout en roestvrij staal. Bij de selectie van het aanrecht, is het ook het beste om kunststeen te kiezen die voornamelijk bestaat uit kwartssteen. Omdat kwartssteen milieuvriendelijker is dan andere categorieën.
Hot Tags: Franse stijl massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen