info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
High-end massief houten keukenkasten

High-end massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


De kleur van keukenkasten


Rosen Kitchen Cabinet is voorstander van het concept van 'design life', besteedt aandacht aan het begrijpen van het leven van klanten en streeft naar professioneler ontwerp, meer gehumaniseerde configuratie en meer modieus plezier voor consumenten met verschillende achtergronden, zodat uw keukenleven vol plezier. Kleurrijk!

Ongeacht hoe goed de keukenkasten de trend niet kunnen volgen wat betreft decoratie, de zachte kleding moet zorgvuldig zijn, er moet op worden gelet dat rekening wordt gehouden met het meubilair, de kleurafstemming en de coördinatie van de stijlen. Tegenwoordig wordt van de prachtige keukenkastjes gezegd dat ze praten over de vaardigheden voor het matchen van keukenkleuren. .

Puur houtkleur en witte keukenkasten kleurafstemming, geeft een natuurlijk en fris gevoel, plus de geeloranje muur, de eenvoudige Europese landelijke stijl wordt levendig weergegeven, brengt een zacht gevoel aan het zicht, afgezien van de drukte van de kleur geeft mensen het gevoel dat ze zich in een rustige pastorale omgeving bevinden.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen