info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Eilandvormige massief houten keukenkasten

Eilandvormige massief houten keukenkasten

Massief houten paneel is een soort pure natuurlijke gegevens, milieubescherming, goede textuur, natuurlijke textuur, lage thermische geleidbaarheid in vergelijking met andere materialen, hoge temperatuurbestendigheid, krasbestendigheid en vertoont in de winter geen koude en krimpende omstandigheden.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-117
Kast type Eilandvormige massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Enkele details over het installeren van keukenkasten

Er zijn enkele kleine details waar u rekening mee moet houden bij het installeren van de keuken   kast s.

1, vooraf reserveren

Het retrofit van het watercircuit is de eerste stap in de renovatie van het huis en het watercircuit in de keuken is veel specialer, dus we moeten de locatie van de keukenkastinstallatie vanaf het begin bepalen en de grootte instellen op basis van de locatie om de keukenkast te reserveren . Dit wordt beschouwd als gemakkelijker te negeren in de installatiedetails van de keukenkast . Sommige mensen denken dat de keukenkast niet vooraf hoeft te worden gereserveerd, maar dat is het niet. Omdat na het boeken er fabrikanten zijn die de werkelijke situatie in uw keuken begrijpen en vervolgens ontwerpen. Als u niet boekt, kunt u de bouwperiode gemakkelijk uitstellen.

2, de supervisor moet natuurlijk ter plaatse zijn

Of u nu een groot pakket voor het decoratiebedrijf bent, u bent nog steeds bezig met het aanpassen van het bedrijf waarnaar u op zoek bent. Bij installatie, kom alsjeblieft persoonlijk naar de site, de eerste is om toezicht te houden op het werk, de eigenaar is ter plaatse, de werknemers durven niet te vaak te maken. Ten tweede moeten sommige details ter plaatse worden bevestigd, zodat ze later niet meer worden gewijzigd. Ten derde, als u het probleem vindt, kunt u op tijd communiceren en het op tijd oplossen. Wanneer u voor het geld betaalt en het probleem vindt, is het erg moeilijk om het te wijzigen.

3. Maak een grote site klaar voor het stapelen van keukenkastpanelen

De keuken is niet groot. Wanneer de keukenkasten worden geassembleerd, worden ze uitgevoerd in de woonkamer. De vloer is bij voorkeur bedekt met een beschermende laag zoals een papieren omhulling. Als u roestvrijstalen werkbladen kiest, zal er veel Mars zijn tijdens het zagen en zal het stof veel meer zijn.Aanvraag sturen