info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
L-vormige massief houten keukenkasten

L-vormige massief houten keukenkasten

De verschillende patronen op het oppervlak vormen Europese en Amerikaanse stijl, luxueus en elegant. Het is zeer geliefd bij mensen in binnen- en buitenland, vooral de geïmporteerde hoogwaardige massief houten deur.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-116
Kast type L-vormige massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Schuif rail

(1) Functies

Binnen de glijrails die met het blote oog onzichtbaar zijn, is het de dragende structuur die rechtstreeks verband houdt met het draagvermogen. Er zijn zowel stalen balglijbanen als siliciumwielglijgoten op de markt. De eerstgenoemde verwijdert automatisch stof en vuil op de schuifrails door de stalen kogels te rollen, waardoor de schuifrails schoon zijn en de glijfunctie niet beïnvloedt doordat het vuil het interieur binnendringt. Tegelijkertijd kan de stalen kogel de kracht spreiden rond, waardoor de stabiliteit van de lade horizontaal en verticaal wordt gegarandeerd. Het puin dat wordt gegenereerd door de siliciumwielglijrail tijdens langdurig gebruik en wrijving is sneeuwachtig en kan door het rollen omhoog worden gebracht, wat ook het glijden van de lade niet beïnvloedt.

(2) Keuze

Laden zijn een onmisbaar onderdeel van de keukenapparatuur en de belangrijkste accessoires in het ontwerp zijn de schuifrails. Door de speciale omgeving van de keuken voelen de rails van lage kwaliteit zelfs op korte termijn goed aan, en de push-pull zal na lange tijd worden gevonden. Moeilijkheden. Wanneer geselecteerd, kan de lade volledig worden verwijderd en de structuur en de specifieke structuur in contact met de schuifrail kan duidelijk vanaf de onderkant worden bekeken en de dikte van het zijpaneel van de lade kan ook worden bekeken.

Drukapparaat

(1) Functies

In de hardware-accessoires van de keukenkast , naast de schuifrails, de laden en scharnieren die er nauw mee verbonden zijn, zijn er veel pneumatische en hydraulische apparaten. Deze accessoires zijn ontworpen om zich aan te passen aan het steeds veranderende ontwerp van de keukenkast en worden voornamelijk gebruikt voor opklapbare bovenste en verticale liftdeuren. Sommige apparaten hebben drie of zelfs meer remposities, ook wel 'vrije stop' genoemd.

(2) Keuze

Het flexibelere luchtdrukapparaat houdt het paneel van de keukenkast en de keukenkast op een bepaalde afstand en biedt sterke steun voor het paneel. De vaste basis van de driehoek maakt de beugel stabieler. Dankzij de soepele en comfortabele beugel kan het deurpaneel verticaal parallel opkomen en voelt het licht wanneer het wordt getrokken, alsof er geen weerstand is. De keukenkast met dit apparaat is zeer geschikt voor ouderen.

Hot Tags: l-vormige massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen