info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Mahonie massief houten keukenkasten

Mahonie massief houten keukenkasten

Een verscheidenheid aan patronen op het oppervlak vormen Europese en Amerikaanse stijlen, luxueus en elegant. Het is zeer geliefd bij mensen in binnen- en buitenland, met name de geïmporteerde hoogwaardige massief houten deuren.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-121
Kast type Mahonie massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm kersenhout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De sleutels van   D esign K itchen C abinets  

Maak wetenschappelijk en redelijk ontwerp van keukenapparatuur.

Denk bij het ontwerpen van de keukenkasten aan het ontwerpen van de keukenapparatuur die u moet gebruiken in een redelijke positie en plaats de stopcontacten voor de schakelaars. Er zijn zoveel kleine apparaten die kunnen worden geïnstalleerd in de keuken, en de gedachten zijn geschreven: vaatwasser, waterzuiveraar, magnetron, rijstkoker, keukenmachine, waterkoker, inductiekookplaat, broodmachine, elektrische bakpan, koffiezetapparaat, eierkoker, elektrische oven, desinfectiekeukenkasten , koelkast. Nadruk op het ontwerp van de elektrische locatie, om de schakelingstransformatie te regelen. Deze apparaten worden over het algemeen niet op hetzelfde moment gebruikt, maar het is noodzakelijk om zoveel mogelijk contactdozen te regelen.

Zuivere watermachines staan over het algemeen onder de gootsteen opgesteld, let op het verlaten van de stroomtoevoer en het water.

De oven kan onder de kookplaat worden geplaatst, zonder de oven, de pan kan onder de kookplaat worden geplaatst en kan met de hand worden gekookt.

de tafel mag niet naast de kachel liggen

In de open keuken is het restaurant verbonden met de keuken. Op dit moment is het eilandpatroon het meest gebruikt. Sommige mensen ontwerpen de eilandwerkbank als een kook- of wasruimte en verbinden de tafel ermee. Het is te hopen dat de kok op elk moment met de familie kan communiceren. Tijdens gebruik zal echter blijken dat roet en water op de tafel blijven spetteren.

Om een goede eetomgeving voor het gezin te hebben, is het het beste om de tafel weg te houden van de kachel. Als de familie het restaurant en de keuken gebruikt als belangrijk activiteitencentrum van het gezin, kunnen de tafel en de tafel naast elkaar liggen, omdat de maaltijd het langst duurt en het gezin samen kan deelnemen.
Aanvraag sturen