info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Mahoniehouten massief houten keukenkasten

Mahoniehouten massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Wat moeten we doen als het kabinet doordrenkt is met water?


Houten kast verwerkingsmethode:

1. Laat de zon na het weken in water niet in de zon staan, want de meeste houten kasten produceren warmte en krimp na blootstelling aan de zon. Blootstelling veroorzaakt scheuren en vervormingen, die de schade aan de buitenkant verergeren en de structuur van de kast bepalen. De ondersteuning is niet zo goed als voorheen.

2, de kasten die zijn gedrenkt in water zijn het beste om de methode van natuurlijke lucht drogen te gebruiken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de ontvochtiger te openen, het vocht van de kast volledig te verdampen, ten minste terug te keren naar de droge toestand voordat deze niet binnenin kan worden gevormd.

3. Nadat de kast aan de lucht is gedroogd, kunt u als het oppervlak is beschadigd of bekrast, verf van dezelfde kleur maken of over de lak wrijven en deze met één laag beschermen.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen