info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne massief houten keukenkasten

Moderne massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Hoe de keukenkast te installeren?


De installatie van de kast

1) Omdat de hangende keukenkast in de lucht hangt, is het noodzakelijk om de hangende kast met het verbindingsstuk te verbinden. De installatie van het frame van de keukenhangende kast kan het beste worden gedaan vóór de binnenbepleistering, zodat het kastframe het kastframe sterker maakt om mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen.

2) De hoogte van de hangende kastinstallatie, de hoogte van de universele hangende kast van de grond is tussen 1580mm en 1600mm. Te hoog zijn de dingen boven de hangende kast niet goed om te nemen, te laag om gemakkelijk te ontmoeten tijdens het werken. Maar het is niet nodig om je aan dit aantal te houden. Het is het beste om de leden die verantwoordelijk zijn voor het koken in de keuken in de keuken te laten staan bij het installeren van de muurkast en de hoogte van de installatie van de muurkast te bepalen op basis van het comfort van haar bediening.

3) De grootte van de hangende kast, de hoogte van de keukenhangende kast zelf is bij voorkeur 50 cm tot 60 cm, de diepte is 30 cm tot 45 cm, en de lengte is 120 cm tot 390 cm. Deze maat zorgt voor de maximale opslag van keukengerei en voldoet aan de behoeften van mensen.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen