info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Modulaire massief houten keukenkasten

Modulaire massief houten keukenkasten

De massief houten keukenkast geeft mensen het gevoel weer tot leven te komen! Het hoort bij een hoogwaardig deurpaneel met een glad oppervlak en een natuurlijke kleur. Een verscheidenheid aan patronen op het oppervlak vormen Europese en Amerikaanse stijlen, luxueus en elegant.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


Keukenkast aanrecht Color Matching Standard


Houten kleur keukenkast aanrecht

De warme houtkleur geeft een natuurlijk en vredig gevoel. Als u wit gebruikt als de basis van de keuken met werkbladen van houten keukenkasten, kunt u de traditionele en hedendaagse elementen in balans brengen. Klassiek hout is ook geschikt voor deze twee stijlen.

Hout is gemakkelijk te snijden en aanpasbaar voor alle soorten keuken.

In vergelijking met donkere kleuren heeft licht hout een ongedwongen of rustieke uitstraling. Het is geschikt voor een aantal landelijke vakantiehuizen of bungalows. Het kan worden gekoppeld aan een aantal traditionele of moderne accessoires. Het tapijt op de foto is bijvoorbeeld een goed accessoire.

Hout kan ook worden gepolijst en gepolijst volgens de daadwerkelijke renovatiebehoeften.

De kleur van de houten keukenkastteller kan warm of licht zijn, het roodbruine is traditioneler en het grijsachtige wit is de trend van de afgelopen jaren. Selecteer bij het selecteren van kleuren de decoratiestijl en voorkeuren van uw huis.

Voordelen: Selectieve grootte en grootte; de keuken met witte keukenkasten of witte basiskleur kan warmte toevoegen; de eigenaars die van de rustieke stijl houden, kunnen het beste uit de decoratieve ideeën halen.


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinets
Aanvraag sturen