info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten

Voordelen van massief houten deurpanelen, keukenkast: hoge milieuprestaties, rijke vorm, ware kleur en goede textuur; Massief houten deurpanelen keukenkast zijn de eerste keuze voor klassieke decoratiestijl. De massieve houtstructuur is hoogwaardig en mooi, en de textuur is natuurlijk. Het geeft mensen het gevoel terug te keren naar de natuur.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-108
Kast type Massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Hoe de hele keukenkast te kiezen

Methode 1: Plaatkwaliteit is erg belangrijk

Kijk naar de kwaliteit van het bord, de rand moet glad, delicaat, goed aanvoelen, het gewricht is fijn, horizontaal en verticaal, gelijkmatig gecoat. De merkproducten gebruiken een straight edge-bandingmachine om de stappen van randafdichting, gebroken kop, trimmen, afkanten en polijsten te voltooien. De druk van de afdichtingsrand is stabiel en de precisie van de verwerkingsgrootte kan worden aangepast aan het meest geschikte onderdeel om de meest nauwkeurige maat te verzekeren. En de kwaliteit is stabiel, in tegenstelling tot de kwaliteit van de werkplaats, wordt de kwaliteit van de kleine fabriek volledig bepaald door het vakmanschap en de arbeidsomstandigheden van de meester. De kleine fabriek is verlijmd met een borstel, kunstmatig geperst en afgezet, afgezet met een behangmes en gepolijst met een handmatige polijstmachine. Als gevolg van ongelijke druk zijn veel plaatsen niet sterk, en het is gemakkelijk om de lijm in de toekomst te openen, en de lijm is niet milieuvriendelijk en stoot schadelijke gassen uit.

Methode 2: Perforatie niveau relatie box structuur stevigheid

Het paneelmeubilair wordt geassembleerd door een drie-in-één connector. Het is noodzakelijk om veel positioneringsgaten op het bord te maken. De aanpassing en precisie van de positie van het gat beïnvloeden de structurele stijfheid van de keukenkast . Professionele fabrikanten gebruiken een boormachine met meerdere rijen om telkens én plaatrand en -plank af te werken. Alle gaten op het oppervlak, de positioneringsstandaard is verenigd, de grootte is gegarandeerd en de kleine fabriek gebruikt de rijboor of de handboor om geleidelijk gaten te slaan, anders is het eenvoudig om relatief grote fouten te produceren.

Methode 3: Het snijplank heeft een hoge precisie

Het openen van het blad is ook een zeer belangrijke procedure. De professionele grote fabriek gebruikt de elektronische zaagmachine om de verwerkingsgrootte via de computer in te voeren. De grootte en precisie worden beheerd door de computer en meerdere platen worden tegelijkertijd verwerkt. De specificaties zijn uniform, de tolerantie is klein, stabiel en de rand van de plaat klapt niet in. Als de kleine fabriek niet voldoet aan deze vereisten.

Methode 4: De keuze van het deurpaneel is van cruciaal belang

Het deurpaneel is het oppervlak van de keukenkast . Het goede deurpaneel is helder en helder. Het is niet gemakkelijk om door vocht te worden vervormd. Het is niet gemakkelijk om te vervagen. Het is niet eenvoudig om de trommel aan de rand te openen. Het is niet gemakkelijk om de vlekken en olievlekken te infiltreren en het is niet gemakkelijk om te krabben en te verbranden.
Hot Tags: natuurlijke massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen