info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Eiken massief houten keukenkast geschilderd

Eiken massief houten keukenkast geschilderd

De keukenkasten in mediterrane stijl maken optimaal gebruik van elke centimeter ruimte en zijn niet krap, zonder de sfeer te verliezen, waardoor de open vrije ruimte wordt bevrijd; het integreren van decoratie en toepassing, en met zijn minzame pastorale stijl en zachte en heldere kleuren, Azure romantische gevoelens, pure natuurlijke mediterrane smaak.

Beschrijving

Specificatie:


Eiken massief houten keukenkast gelakt - SWK 006


solid wood kitchen cabinet


faq


Eiken massief houten keukenkast functies

 

1, oak is wijd verspreid in het uitgestrekte gebied van het noordelijk halfrond, hout is uitstekend, is een gemeenschappelijk materiaal voor keukenkasten, de markt is grofweg verdeeld in twee categorieën van rode eik en witte eik, het verschil tussen rechte en horizontale strepen, rechte lijnen zijn mooier, de prijs ook iets duurder.

 

2, de voordelen van eiken keukenkasten:

 

Voordelen 1. Het eikenhout is bijzonder hard, de stabiliteit is bijzonder sterk, de textuur is zeer helder, de keukenkasten zijn duurzaam en zien er heel eenvoudig en stijlvol uit. De meeste van de eiken keukenkasten zijn hoogwaardige keukenkasten, en de stijl is voornamelijk Europese keukenkasten;

 

Voordeel 2: De eikenhouten structuur is dik, de kleur is licht en is bestand tegen slijtage en kan worden gebruikt als materiaal voor de deur van de keukenkast. Eik is bijzonder veelzijdig en heeft een hoge wateropname. Het belangrijkste is dat de corrosieweerstand ook goed is. Daarom zijn eiken keukenkasten gemaakt van eikenhout van uitzonderlijke kwaliteit.

 

3, de nadelen van eiken keukenkast:

 

Nadeel 1: gezien het feit dat het materiaal van eiken relatief klein is in China, is de prijs van eiken meubelen relatief hoog.

 

Nadeel 2: In het echte leven duren gewone eiken keukenkasten, zo niet goed onderhouden, niet lang, ze worden waarschijnlijk oud en krimpen in.


Aanvraag sturen