info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Eiken massief houten keukenkasten

Eiken massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


One-Line keukenkast voor kleine keuken


1, kies wit als de hoofdkleur is een goede keuze, visueel verhogen van de transparantie van de ruimte, maar in de smalle ruimte, grote delen van wit zijn onvermijdelijk enigszins eentonig, met walnoot kleur als een verfraaiing in de keukenkast, de keuken plotseling wordt vol van het leven, mode onthult ook een hint van pastorale sfeer, een lust voor het oog. In een oogopslag zag ik deze keuken, Xiaobian is hartverwarmend, schijnbaar eenvoudig ontwerp, maar overal toont de smaak van het leven, houtkleurige laminaat keukenkasten zijn geïntegreerd in de keukenkast, dezelfde houten bar is naadloos aan de gronding keuken kabinet, het mooiste Het is nog steeds een blauw aanrechtblad, wat de keuken fris en praktisch maakt, en het is gewoon een klassieke tegenaanval van de kleine keuken!

2, met dezelfde kleur matching met de vorige keukenkast, maar vervang de primaire en secundaire kleuren, de keuken heeft een andere scène, de keukenkast met de originele kleur als de hoofdkleur, met gele en witte kleine opknoping keukenkast, warm en mooi, moest oorspronkelijk Naar de idyllische stijl van de keuken, omdat de ontwerper een groot blauwvlak aan de keukeningang toevoegde, zodat de keuken een meer mediterrane smaak heeft, dit is de charme van kleurafstemming.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: eiken massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen