info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij Massief Houten Keukenkasten

Schilderij Massief Houten Keukenkasten

Massief hout heeft een natuurlijke textuur, een goede textuur; krasbestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid; vergeleken met andere materialen, is de thermische geleidbaarheid klein.

Beschrijving

Specificatie:

Model SWK 03
Kast type

Schilderij Massief Houten Keukenkasten

Deurpaneel 22 mm mahonie keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel Klassieke mahonie uit 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkastjes Kickboard

Installatie van de wandplinten - plintmontage

1. Observeer of de hoekbodem en het muuroppervlak vlak zijn en de oneffenheden worden afgevlakt met een schop en vervolgens gereinigd. Anders wordt het kickboard van de kast verbogen en niet volledig bevestigd aan het oppervlak van de muur, waardoor er een onooglijke opening ontstaat.

2. De maximale vrije ruimte tussen de kickboard van de kast en de vloer moet minder dan 3 mm zijn. Gebruik een munt van 1 yuan om hem aan te sluiten. Als het meer dan 2 wordt ingevoerd, kan de opening te groot zijn.

3. Voordat u de plint van de kast splitst, moet de wand met wit cement eerst worden schoongemaakt en moet de voetlijn worden gelegd. Na de bestrating moet de voetlijn worden beschermd om te voorkomen dat de verf aan het oppervlak van de voetlijn blijft plakken tijdens het schilderen of schilderen. Ik kan het niet opruimen.

4. Hoewel de plint van de kast in de naad vastzit, is het noodzakelijk om maatregelen te treffen om deze meer vast te maken. De gereedschappen die nodig zijn om de plint te bevestigen, zijn voornamelijk vloernagels en -hamers. Bevestig de plint en spijker vervolgens de vloer in de plint om de plint aan de muur te bevestigen.

Installatie van de plint van het kabinet - Voorzorgsmaatregelen bij de installatie van de plint in het cabinet

1. Het vooraf plannen van de positie van de kast vereist voorafgaande planning om gaten in de toekomst te voorkomen wanneer het gekochte meubilair niet aan de muur kan worden bevestigd. (U kunt natuurlijk ook direct de verf gebruiken om de plint van de kast tegen de muur te tekenen, in plaats van de fysieke plint is er geen probleem dat het meubilair niet aan de muur kan worden bevestigd)

2. Als er geen rekening wordt gehouden met de route, probeer dan het basismateriaal van de massieve plint van de kast te gebruiken. Er zijn veel materialen voor het plinten en plinten van de kast. PVC, hout, roestvrij staal, glas en steen zijn allemaal beschikbaar. Het vaste materiaal van de plint is duur, maar naast duurzaamheid kan het ook voorkomen dat de kickboard een kleine en sterke mier wordt. gangpad!

Door de bovenstaande inleiding tot de installatiemethode en de voorzorgsmaatregelen van de plint van de kast, hoop ik dat het voor iedereen nuttig zal zijn om de plint van de kast te installeren.
Hot Tags: schilderen van massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen