info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij Massief Houten Keukenkasten

Schilderij Massief Houten Keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


Algehele Kennis van het keukenkastonderhoud


Reiniging van deurpanelen is niet zo moeilijk:

1. Het materiaal van het deurpaneel en het aanrecht zijn vergelijkbaar, dus de reinigings- en onderhoudsmethode van het deurpaneel en het aanrecht zijn in principe hetzelfde. Opgemerkt moet worden dat verfdeurpanelen niet kunnen worden schoongemaakt met een oplosbaar schoonmaakmiddel; bovendien zijn alle benzeenoplosmiddelen en harsoplosmiddelen niet geschikt voor gebruik als paneelreinigers.

2, moet er op letten dat de deurplaat niet wordt doorweekt door het water dat langs de tafel stroomt, anders is de deur gemakkelijk te vervormen gedurende een lange tijd; als de deurscharnier en het handvat los en abnormaal zijn, moet het zo snel mogelijk worden behandeld; als het een massief houten deur is, kunt u meubelwas gebruiken om het onderhoud te reinigen.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen