info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Pastorale stijl Massief houten keukenkasten

Pastorale stijl Massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


kitchen cabinets


Algehele Kennis van het keukenkastonderhoud


Regelmatige reiniging en onderhoud van keukenkasten

Daarnaast is regelmatig schoonmaken en onderhoud van de keukenkast ook erg belangrijk. Het schoonmaken en onderhouden van de hele keukenkast moet beginnen bij het aanrecht en de reinigingsmethoden van verschillende materialen zijn anders. Kunstmatige stenen werkbladen mogen niet worden ingewreven met harde doeken of stalen kogels, die gemakkelijk krassen of corrosie kunnen veroorzaken. Het kan worden afgeveegd met een zachte handdoek met water. Het materiaal van de vuurvaste plaat kan worden afgeveegd met nylon borstelreiniger en vervolgens worden afgeveegd met een vochtige doek. Voor het originele hout moet het stof worden verwijderd met een pincet en vervolgens worden afgeveegd met een droge doek. Niet schrobben met een vochtige doek. Ongeacht welk type keukenkast bang is voor hoge temperaturen, vermijd direct contact met de hete pot tijdens gebruik.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets




Aanvraag sturen