info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Mahonie keukenkasten

Mahonie keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn meer geschikt voor high-end decoratie van consumenten van middelbare leeftijd die de voorkeur geven aan puur hout. De deuren van de keukenkast van massief hout hebben als effect dat ze terugkeren naar de natuur en terugkeren naar de oorspronkelijke stijl. De stijl is meestal klassiek.

Beschrijving

Specificatie:


Model SW-001
Kast type Mahonie keukenkasten
Deurpaneel 22 mm hout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met fineer afwerking in eiken fineer.

16 / 18mm multiplex met melamine-afwerking.


Deurmodel Klassiek 22 mm-deurpaneel
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Mahoniehout Soort:


(1) Suanzhi (oude mahonie) Suanzhi is de tak, ook bekend als paarse iep. Er zijn hoogwaardige olie, fijne structuur, sterke harde kwaliteit, kan worden ondergedompeld in water. Het is bijzonder opvallend dat donkerbruine of zwarte strepen vaak in het vuurrood te vinden zijn.


(2) palissander, ook wel bekend als bloem palmen kunnen worden onderverdeeld in twee soorten, een fuchsia, en naar beneden echte wierook vergelijkbaar, ook geurig, de bloem van de geest van rozenhout, de zogenaamde palissander, mauve, vergelijkbaar, dat wil zeggen, wordt nu de palissander-peer genoemd, maar had ook een naam zoals Hainan Tan. Dit is duidelijk niet langer in het mahonie-concept. De andere wordt de Noord-peer genoemd, maar peer is eigenlijk een nieuwe peer, bladeren, zoals peer zonder vaste stof, houtkleur paars en delicate textuur.


(3) mahonie (nieuw mahonie) Een soort rozenhout, rose rode kleur dan het gemiddelde, maar lichter dan het zuur, het gewicht is niet zo goed als de takken, niet ondergedompeld. Ruwe textuur, minder merglijn, puur hout, zien er goed uit.


(4) rode bonen (mahonie) Rode bonen zijn peulvruchten takken, ook bekend als acaciabomen, hout is zwaar, rood, natuurlijke prachtige patronen.


(5) Brazilië mahoniehout geproduceerd in Brazilië, de kleur is rood of rood en paars naam. Braziliaanse mahonie variëteiten, waaronder Brazilië, een donker hout, donker kernhout, structuur en palissander met dezelfde, en iets harder dan rozenhout, maar droog gemakkelijk te kraken, zweeft nog steeds in het water; Brazilië III hout, fijne structuur, kernhout is paars, materiaal hardhout, kracht, kan in het water zinken; het derde hout en het oude mahonie zijn soms vergelijkbaar, maar gemaakt van meubilair, gemakkelijk te vervormen en te kraken.


(6) Andere soorten mahonie Volgens de oorsprong zijn er zogenaamde Thaise mahonie, Birma mahonie, Laos mahonie en andere nieuwe namen. Het zogenaamde Thaise mahonie is in feite geurig mahonie of rozenhout; Birmese rozenhout aangeduid als Birmees rood, zei Birmaanse peer in de provincie Guangdong; Laos mahonie in Guangdong, Laos-peer. Deze variëteiten zijn meestal genoemd naar de plaats van herkomst, vooral de laatste, vaak met gemengde soorten en zeer verschillende structuren. De meest voor de hand liggende kenmerken zijn de grijsachtig-gele en lichtgrijs-witte kleur, de losse textuur en het lichte gewicht, waarvan sommige niet meer te vergelijken zijn met mahonie, het kan niet zeggen dat het een hoogwaardig hardhout is, maar kan niet worden toegeschreven aan kostbaar hout .

 

Het zogenaamde "mahonie" is vanaf het begin geen specifieke soort meubilair, maar de verzamelnaam voor meubilair van zeldzame hardhoutkwaliteit. Volgens de norm wordt de omvang van "mahonie" geïdentificeerd als 5 geslachten en 8 klassen en 33 hoofdvariëteiten. Materialen omvatten palissander, palissander, palissander, die in verschillende mate geel-rood of paars tonen. En mahonie is het kernhout van deze vijf soorten acht houtsoorten, kernhout verwijst naar het midden van bomen, geen deel van de levende cellen.

Aanvraag sturen