info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rode eiken massief houten keukenkasten

Rode eiken massief houten keukenkasten

De kleur van massief houten deurpanelen, kersenhoutkleur, walnoot houtkleur, eikenkleur is meer geschikt voor high-end decoratie; grote, open keuken aanbevolen om massief houten keukenkasten te kiezen, het effect zal bijzonder goed zijn!

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-113
Kast type Rode eiken massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Ervaring met het kiezen van keuken C abinet s

1, de keukenkast wordt niet meer en meer nuttig

Sommige mensen zijn bang dat de opslagruimte van de keuken niet genoeg zal zijn, dus kiezen ze graag voor keukenkastjes met meer keukenkastjes . De keuze van keukenkasten is niet gunstiger, maar moet redelijk en effectief zijn. Te veel keukenkasten hebben niet alleen een aantal van de activiteitengebieden ingenomen, maar hebben de keuken er ook zwaar en depressief gemaakt. Het aantal keukenkasten moet gebaseerd zijn op de werkelijke situatie in uw huis.

2, kan niet worden gerenoveerd alvorens te beginnen met het kopen van keukenkasten

Omdat de inbouwkeuken en de keukendecoratie zijn geïntegreerd, zijn de keuken en de woonkamer anders. Koop de keukenkast niet na de decoratie. De juiste methode is: vraag vóór de decoratie aan de fabrikant van de keukenkast om het model van de keukenkaststijl te bepalen, de pijpleidinginterface en de bijbehorende ruimte te reserveren en vervolgens de decoratie uit te voeren. Ten slotte, voer de constructie van de fabrikant van de keukenkast in .

3, moet de afstand van de afzuigkap tot de kachel passend zijn

Om de werking van de afzuigkap te verbeteren, denken veel mensen dat hoe dichter de afzuigkap zich bij de kachel bevindt, hoe beter. In feite is de effectieve afstand van de afzuigkap meestal 80 cm, waarbij het rookeffect bijna hetzelfde is. Daarom kan de afzuigkap worden geplaatst op basis van de hoogte van de eigenaar. De hoogte van de kap is meestal ongeveer 80 cm, die niet te hoog of te laag mag zijn.

4, de lichtbron mag niet te enkel zijn

Ik geloof dat je zo'n truc hebt gehad: om rijst onder de verlichting van de plafondlamp te wassen, ook al is het te groot, het is onvermijdelijk dat een paar slechte rijst zal worden gemist; soms is de snijplank net onder je schaduw en snij je groenten. Moest het gevoel volgen om te gaan. Vandaag is deze "energiebesparende oog" verlichtingsmethode verouderd! Het verlichtingsontwerp van de moderne keuken is verdeeld in twee niveaus. Naast de verlichting van de hele keuken zijn er in de wasruimte en de console ook keukenkastspecifieke spots geplaatst. Dit soort lichtlijn schieten is matig, de schakelaar is handig en je ogen zijn bevrijd.

Hot Tags: rode eiken massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen