info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rode eiken massief houten keukenkasten

Rode eiken massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Tips voor het kiezen van keukenkasten


Bereid informatie voor de ontwerper voor

In de communicatie met de ontwerper moet je hem zoveel mogelijk uitleggen over de staat van de keuken en de behoeften van het gezin. Alles moet waar zijn in de introductie. Zoals de toestand van het huis (locatie, plattegrond, plattegrond), de toestand van de keuken (de richting van de pijpleiding, de oriëntatie, de situatie van de aardgasleiding), de situatie van de familieleden (aantal mensen, leeftijd, geslacht, persoonlijkheid, of er speciale vraag is, het belangrijkste kookpersoneel thuis) De hoogte, of het linkshandig is, kookgewoonten.), de keukenapparatuur en eetgewoonten in het huis, de stijl van hun eigen tevredenheid (bij voorkeur met beeldondersteuning en meer visualisatie, gebruik dit als referentie ter verbetering).


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen