info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rosewood massief houten keukenkast

Rosewood massief houten keukenkast

De voordelen van massief houten kasten zijn van hoge kwaliteit, natuurlijke textuur, waardoor mensen het gevoel hebben terug te keren naar het origineel; milieubescherming is niet-vervuilend, licht en hard, duurzaam en ga zo maar door.

Beschrijving

Specificatie:


Palissander massief houten keukenkast-SWK 010


solid wood kitchen cabinet

FAQ


Kent u de massief houten keukenkast rosewood?


(1) rode bonen (palissander rosewood) Rode bonen zijn peulvruchten takken, ook bekend als acaciabomen, hout is zwaar, rood, natuurlijke prachtige patronen.

 

(2) Braziliaans keukenkast palissander geproduceerd in Brazilië, de kleur is rood of rood en paars naam. Braziliaanse keukenkast palissander rassen, waaronder Brazilië, een donker hout, donker kernhout, structuur en keukenkast palissander met dezelfde, en iets harder dan keukenkast palissander, maar droog gemakkelijk te kraken, nog steeds drijvend in het water; Brazilië III hout, fijne structuur, kernhout is paars, materiaal hardhout, kracht, kan in het water zinken; de derde houten en oude keukenkast palissander soms vergelijkbaar, maar gemaakt van meubilair, gemakkelijk te vervormen en kraken.

 

(3) Andere variëteiten van keukenkast rozenhout Volgens de oorsprong, zijn er zogenaamde Thaise keukenkast palissander, Burma keukenkast palissander, Laos keukenkast palissander en andere nieuwe namen. De zogenaamde Thaise keukenkast rosewood, in feite, is geurige keukenkast palissander of keukenkast palissander; Burmese keukenkast rosewood aangeduid als Birmese rood, zei Birmaanse peer in de provincie Guangdong; Laos keukenkast palissander in Guangdong genaamd Laos peer. Deze variëteiten zijn meestal genoemd naar de plaats van herkomst, vooral de laatste, vaak met gemengde soorten en zeer verschillende structuren.

 

De meest voor de hand liggende kenmerken zijn de grijsachtig-gele en lichtgrijs-witte kleur, de losse textuur en het lichte gewicht, waarvan sommige niet meer te vergelijken zijn met het palissander van de keukenkast. Het is niet te zien als een kwalitatief hoogwaardig hardhout, maar kan niet worden toegeschreven aan kostbaar hout.

Aanvraag sturen