info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
RTA massief houten keukenkasten

RTA massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten geven mensen het gevoel terug te keren naar de basis! Het hoort bij een hoogwaardig deurpaneel met een glad oppervlak en een natuurlijke kleur. De verschillende patronen op het oppervlak vormen Europese en Amerikaanse stijl, luxueus en elegant.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-107
Kast type RTA massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Hardware accessoires van keukenkasten --- scharnieren

Hardware-accessoires van keukenkasten omvatten scharnieren, glijrails, etc., steunstangen, laden, trekmanden, gasveren, handgrepen, kommanden, kruidenmanden, etc. De meeste accessoires worden berekend op basis van de stukjes en iedereen kiest volgens aan hun behoeften. Let gewoon op de prijs en kwaliteit.

keukenkast S scharnieren

Scharnier (ook wel scharnier genoemd) is essentieel bij het ontwerp van keukenkasten . Omdat de hardware van k itchen-kasten is verbonden met het deurpaneel en het zijpaneel van de keukenkasten , wordt het scharnier vaak geopend en gesloten, ongeacht of het soepel is, of het stil is en of de gewichtsbelasting van praktische efficiëntie van de keukenkast s .

Dempingsscharnieren van keukenkasten komen vaker voor vanwege de soepelheid van openen en sluiten en de effectiviteit van geluidseliminatie. Afhankelijk van de openingshoek van de deur, is het 90 graden scharnier het meest gebruikelijk (ook 120 graden, 150 graden, 170 graden, flexibel volgens het keukenontwerp). Rechte arm, kleine gebogen arm, grote gebogen arm knoedelketting corresponderen respectievelijk naar "volledige dekking", "halve dekking" en er zijn drie manieren om "te verbergen".

1. Neem een paar scharnieren van keukenkasten om te zien of het scharnier van keukenkasten er bijna hetzelfde uitziet. Het slechte scharnier van het oppervlak van keukenkasten is onstabiel, de laag is dun en niet glad en het is gemakkelijk te roesten.

2, met de ijzeren beker van het scharnier, langzaam sluit het scharnier als een gesloten deur, vergeet niet om langzaam te zijn, als je voelt dat het scharnier zeer soepel is, geen obstakels, probeer het zelfs een paar zijn erg soepel, dan is dit scharnier product voorlopig Het is gekwalificeerd.

3. Kijk naar de kracht van het scharnier van keukenkasten van het on-site model. Als het gemakkelijk is om te zinken en het serieus is, kan er in de toekomst bilaterale asymmetrie zijn.

4. Gebruik een schroevendraaier om de stelschroef van het scharnier en de bevestigingsschroef van het scharnier aan het uiteinde van het scharnier te testen. De details weerspiegelen de kracht van de fabrikant.

Verzorging: Veeg voorzichtig af met een zachte, droge doek. Gebruik geen zure reinigingsmiddelen. Zwarte vlekken kunnen worden afgeveegd met een beetje kerosine. Als u denkt dat er geluid aan het begin van het gebruik is, kunt u wat onderhoud aan smeermiddelen toevoegen.

Aanvraag sturen