info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rual Design massief houten keukenkasten

Rual Design massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Wat moeten we doen als het kabinet doordrenkt is met water?


Ander materiaal kabinet reparatie kleine coup:

1. Metalen kasten zijn het meest bang voor roest. Na onderdompeling in water moet het water droog worden geveegd. De afmeting van elke naad, cassette enzovoort kan niet worden genegeerd en worden afgeveegd met roestwerende middelen om roest te voorkomen en de levensduur te verlengen.

2, repareer alsjeblieft de professionele kast, sommige meubelmakers die goed werk doen bij het repareren van de dienst, er zal een lagere serviceprijs zijn voor de originele aankoop van consumenten, als je je kast zorgvuldig wilt repareren, vertrouw op professionele is ook een van de manieren.

Hoe kunt u voorkomen dat u een waterkast koopt?

1. Controleer de kast op de meest vatbare voor meeldauw. Bijvoorbeeld, als de bodem het raakt, is het erg vochtig en ruikt het als er een muffe geur is.

2, houten kasten kunnen rondkijken om te zien of er watervlekken zijn? Is de plaats waar het fineer niet genoeg is? Druk op om te zien of de structuur niet stabiel genoeg is, of vraag veel over de bron van de kast, maar kies ook de plaats om de kast te kopen.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen