info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rubber massief houten keukenkasten

Rubber massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur uitstralen, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-123
Kast type Rubber massief houten keukenkasten
Deurpaneel Rubberhout van 22 mm voor keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De sleutels van   D esign K itchen C abinets

Hoe de keukenleidingen te regelen.

1) Bovenste waterpijp: begraven in de muur of vanaf het plafond, de watermeter is ook opgenomen in de keukenkasten .

2) Neerwaartse pijp: plaats de afvoerpijp onder de gootsteen in de onderste pijp, er is een gat in het midden, wat moet ik doen met de geur op het riool? Dicht de openingen in de twee buizen af met lijm.

3) Rookleiding van de kap: dit moet uitvoerig worden overwogen. Allereerst zijn de gereserveerde gaten van veel rookgaskanalen laag. Plaats deze eerst zo ver mogelijk naar het dak en beweeg over het algemeen naar het plafond. Op de dag van het plafond was ook het personeel van de fabrikant van de kap aanwezig. Ze moesten eerst de bovenste uitlaatpijp installeren. Nadat het plafond was voltooid, zou de pijp in het plafond zijn verborgen. Dit is een probleem dat gemakkelijk te verwaarlozen is, omdat het over het algemeen het eerste plafond is en vervolgens de keukenkasten zijn geïnstalleerd. Bij het installeren van de keukenkasten is de kap geïnstalleerd. Als de pijp op dit moment is geïnstalleerd, kan deze niet in het plafond worden geplaatst. Merk op dat bij het installeren van de buis dezelfde keerklep moet worden toegevoegd. Dit kan de vreemde dampen blokkeren en koken in het huis van je buren voorkomen. Dit ding kan worden gekocht door Taobao. Het wordt aanbevolen om de beste te kopen. Als het is geïnstalleerd, zal het niet worden verwijderd.

4) Uitlaatpijp van gasboiler: Deze moet over het algemeen naar buiten worden doorgetrokken, zoals de pijp van de kap, deze moet in het plafond worden verborgen.

5) Gasmeter en gasleiding: De riser kan worden verborgen in de keukenkasten en de horizontale buis moet zichtbaar zijn onder het plafond.

Aanvraag sturen