info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rustieke massief houten keukenkasten

Rustieke massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


image


Algehele Kennis van het keukenkastonderhoud


Keukenkast reinigingsmethode

Maak het tafelblad schoon en maak het schoon:

1. Laat me eerst over het materiaal praten. Het materiaal van het aanrecht is hoofdzakelijk verdeeld in kunststeen, vuurvaste plank, natuursteen, roestvrij staal, enz., En de reinigingsmethoden van verschillende materialen zijn niet hetzelfde. Zo kunnen keukenkasten van kunststeen en roestvrij staal niet worden gebruikt met harde schuursponsjes, stalen borstels en chemische preparaten. Het wordt aanbevolen om een zachte handdoek te gebruiken, zoals een zachte handdoek om af te vegen met water, anders is het gemakkelijk om krassen te veroorzaken.

2, het maakt niet uit welk soort materiaal, hoge temperatuur erosie is verschrikkelijk voor hen, dus vermijd de hete pot, warm waterfles, enz. Direct in contact met de keukenkast tijdens het gebruik; probeer te voorkomen dat scherpe voorwerpen het werkblad van de keukenkast beschadigen tijdens gebruik. , Deurpaneel. Wanneer u groenten snijdt en voedsel kookt, moet dit op de snijplank liggen. Draag het niet rechtstreeks op het aanrecht. Dit voorkomt niet alleen schade aan het aanrecht, maar maakt ook het schoonmaken eenvoudiger. Chemische stoffen hebben een eroderend effect op de werkbladen van veel materialen. Roestvrijstalen werkbladen kunnen bijvoorbeeld roest veroorzaken wanneer ze aan zout worden blootgesteld, dus sojasausflessen en zoutblikjes mogen niet rechtstreeks op de werkbladen worden geplaatst; Kunststof paneel keukenkasten moeten ook voorzichtig zijn om lange termijn opslag van werkbladen te voorkomen. Water vlekken.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: rustieke massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen