info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker Massief houten keukenkasten

Shaker Massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


De onderhoudstips voor keuken

Onderhoudstips voor het kabinet

Keukenkasten, tips voor vloeronderhoud

Het onderhoud van kasten: de milieubescherming van houtblokken is van nature goed, maar de meeste binnenlandse fabrikanten gebruiken PE-lak om de oppervlaktebehandeling van kleureffecten te garanderen. De milieuprestaties van dergelijke lak worden in twijfel getrokken. Tijdens het gebruik vereist PE-verf een grote hoeveelheid oplosmiddelen om te verdampen om een verffilm te vormen. Een dergelijke verffilm is niet zo hard als de hars is uitgehard, en de vervluchtiging van het oplosmiddel veroorzaakt bepaalde milieuverontreiniging, en het brengt ook het constructiepersoneel tot stand. Gezondheidsschade.

Onderhoud van de kast II: het gewicht van elk paar hangende kasten is 120 kg (het gewicht van de kast zelf + het gewicht van het voorwerp). Zorg ervoor dat de inhoud het draagbereik niet overschrijdt (het gewicht van elk object in de kast is niet meer dan 30 kilogram, het gewicht van elk rek mag niet meer zijn dan 10 kilogram) om potentiële veiligheidsrisico's te voorkomen tot vervorming.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: Shaker massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen