info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker Style Best Clear Coat Natural Red Oak Traditionele keukenkasten met glazen deuren

Shaker Style Best Clear Coat Natural Red Oak Traditionele keukenkasten met glazen deuren

Shaker stijl beste blanke lak natuurlijke rode eik traditionele keukenkasten met glazen deuren Kaststijl ziet er zeer helder, tie-in witte uitstraling dus geschikt voor Noord-Amerikaanse keuken ruimte als geheel. Luchtstroom ontwerp, redelijke verdeling van functie gebied naar de keuken is mooi en...

Beschrijving

Shaker stijl beste blanke lak natuurlijke rood eiken traditionele keukenkasten met glazen deuren

De stijl van het kabinet ziet er zeer helder uit, het witte uiterlijk lijkt dus zeer geschikt voor de Noord-Amerikaanse keukenruimte als geheel. Het ontwerp van de luchtstroom, de redelijke verdeling van het functiegebied ten opzichte van de keuken is mooi en praktisch. De metope wordt geschat op draadverwerking. een glasplaat, dus het ontwerp is eenvoudig, duidelijk maar krachtig, kan u helpen om een ​​schone keukenruimte als geheel te bouwen.

Specificatie.

Model

SL-42

Kast type

Shaker stijl rood eiken deur paneel wit schilderij keukenkast

Deurpaneel

Paneel in de kleur wit eiken eiken deurpaneel 22 mm in shaker-stijl

Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

Houten deurtje van 22 mm in klassieke stijl

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Hoe maak je het witte keukenkast probleem op?

Velen, wanneer de consument een kast koopt die ook heel graag witte keukenkastjes serveert, omdat witte kasten een persoon een soort ontspannen en puur gevoel geven, maar de witte keuken ook gemakkelijk geel en geel kan worden nadat hij zijn prachtige seks heeft bekeken invloed is erg groot. Hoe kan de witte keukenkast nog wit worden gehouden?

De eerste: met professionele keukenkast om schoon te vegen

keukenkast om talent te behouden suggereren dat de eigenaar kleine stukjes sponsdip kan gebruiken met zachte slijpingrediënten keukenkastreiniger / waxen om de vergeling van de kasten te wissen. Algemene schoonmaak eenmaal per maand, kan een lange witte keukenkast normaal op ooit nieuw houden. Als u de witte leren bank wilt afnemen, eerst met een vochtige doek met helder water, na een droge draai het stof en vuil op het oppervlak van de bank en vervolgens de bank met verzorgingsmiddel om het oppervlak één of twee keer schoon te vegen. dat kan niet worden gebruikt bevatten was voor zorg. Dus veeg met schoon product kan witte keukenkast regelmatig laten goed hun gewaden en vergelen.

Ten tweede, is het gebruik van tandpasta afgeveegd

Eigenlijk alleen eigenaar met tandpasta kan ook een zeer goed onderhoud witte keukenkast, en dit is een relatief eenvoudige en snelle methode, effect is duidelijk. Maar je moet aandacht besteden aan schoon met tandpasta, kan in het algemeen slechts een keer worden gebruikt, als gebruik twee tot drie keer, keukenkast zal niet schijnen, en zal meer en meer vies.In het proces van schoonmaken moet voorzichtig zijn, niet te hard, te hard zal bleef krassen op het oppervlak van de kast, invloed mooi.

De derde: vermijd direct zonlicht

Eigenlijk kan het zonlicht aan keukenkast ook zeer groot effect veroorzaken. Als lange tijd direct zonlicht vervorming van keukenkast kan veroorzaken, kan ook witte huishoudengeel maken. Zo, zou kabinet in de zon moeten vermijden direct verlichten, kan het met aangewezen gordijn worden uitgerust , gordijn kan zeer goede schaduw hebben, en ook kan verfraaiing slaapkamer. Voeg wat slim gevoel voor thuis toe.

Meer weten dan de witte kasten en onderhoudsmethode, je moet ervoor zorgen om regelmatig te onderhouden, in feite de keukenkast "gezicht" en het "gezicht" van mensen, ook tijdige onderhoud nodig om nog steeds onder ogen te zien!

120.jpg
Hot Tags: Shaker stijl beste duidelijke jas natuurlijke rode eiken traditionele keukenkasten met glazen deuren, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen