info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Eenvoudig ontwerp Massief houten keukenkasten

Eenvoudig ontwerp Massief houten keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief houten keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-120
Kast type Eenvoudig ontwerp Massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm kersenhout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De sleutels van   D esign K itchen C abinets  

Gebruik het ontwerp om keukendampen te verminderen.

Chinezen hebben de gewoonte om te roerbakken, de meest vervelende is de keukendampen, de smaak is erg slecht, het is heel gemakkelijk om de muur te vervuilen, als je een balkon naast de keuken hebt, is het het beste om de kachel te verplaatsen naar het balkon kan de balkondeur worden verwijderd Het roet wordt gescheiden, de positie van het bewegende fornuis is erg eenvoudig en de gasleiding en de voeding kunnen worden verplaatst. Het maakt niet uit of de uitlaatpijp lang is. Het gedeelte van het rookkanaal buiten uw huis is veel langer dan het gedeelte in uw huis en het grootste deel van de rookgasafvoer bevindt zich boven het plafond, wat de hoogte van uw keuken niet beïnvloedt.

Veel huiseigenaren geven de voorkeur aan open keukens, en open keukens sparen ruimte, maar als je de kookruimte niet kunt sluiten, is het het beste om geen open keuken te openen.

Als er geen keukenbalkon is, wordt het aanbevolen om de kookplaat in de hoek van de keuken te plaatsen, vooral aan de hoek van de muur, die de hoeveelheid dampen het best kan verminderen. (De oorspronkelijke drie zijden van de rook werden twee kanten van de rook).

Het is het beste om geen schuifdeuren te gebruiken voor keukendeuren. De sluiting is niet strak. Het is voornamelijk de schuifdeurrail. Na een paar maanden is het vettig en de deur is niet glad. Het is beter om de bovenste rail met de schuifdeur te gebruiken.

Opmerking: Sommige mensen zijn handig om de afwas te doen, stel het kookveld zeer dicht bij de deur. Wanneer de deur wordt geopend en gesloten, kan de wind gemakkelijk het vuur uitblazen en kan het roet gemakkelijk in het restaurant drijven. En sommige mensen zijn ook gevaarlijk omdat ze de kachel kunnen verstrooien en de kachel onder het raam kunnen zetten. De positie van de kookplaat moet zich dicht bij de buitenmuur bevinden, wat handig is voor het installeren van de afzuigkap. De positie voor het raam kan het best aan het conditioneringsstation worden overgelaten, omdat dit deel van het werk de meeste tijd doorbrengt, kijkend naar het prachtige landschap buiten het raam, blazend en blazend in de warme lucht, zodat de machinist een goed gevoel heeft humeur.

Hot Tags: eenvoudig ontwerp massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen