info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massieve berkenhouten keukenkasten

Massieve berkenhouten keukenkasten

Massief houten keukenkasten, zoals de naam al doet vermoeden, zijn gemaakt van massief hout. De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-335
Kast type Massieve berkenhouten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm Europese stijl kersenhouten deurpaneel
Kabinet doos 16 / 18mm marine multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 22 mm kersenhouten massief houten deurpaneel in shaker-stijl
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

"L" -vormig: de meest redelijke lay-out van de bewerking

Het " L " -type wordt ook een semi-ingesloten lay-out genoemd en is momenteel het meest gebruikte type. Dit heeft veel te maken met de indeling van de keukenruimte in bouwvoorschriften. Volgens Cobb Boloni keukenkast ontwerper, de algemene 4 tot 6 vierkante meter keuken, "L" type kast is de beste keuze. Het ontwerp is over het algemeen gebaseerd op de omstandigheden ter plaatse, het bassin en de kachel zoveel mogelijk op beide zijden van de L-vorm geplaatst. Als de keuken groot is, is het aan te raden de afstand tussen het bassin en de kachel dienovereenkomstig aan te passen, in het algemeen 90 cm tot 120 cm. Sommige kasten van het type "L" en de twee laden onder het kookgedeelte zijn allemaal opslagruimten en de lade aan de bovenkant kan een multifunctionele uittrektafel vormen en een "F" -type worden, dat effectief uitzet. Keuken ruimte.

Voordelen: Het is het meest redelijke werkingsprincipe van de keuken om volledig gebruik te maken van de bedieningsruimte in de middelste zone en een driehoekig gebied te vormen in het proces van wassen, snijden en braden.

Nadelen: dat wil zeggen, de hoeken van de keukenkasten en keukenkastjes zijn gemakkelijk een blinde vlek voor visueel gebruik en gebruik, en de toepasselijke hoekmanden zijn meestal geïmporteerde producten en de prijzen zijn relatief hoog.

Island Desk: het meest modieuze keukenleven

De keukenkasten in eilandstijl zijn momenteel het meest trendy ontwerp. Met de groeiende keukenruimte, kunnen de traditionele keukenkasten met één lijn niet langer voldoen aan de modernistische zoektocht naar de kwaliteit van de keuken. Volgens de keukenkastontwerper van Cobol Boloni zijn er twee soorten eilandstations, één is het eilandstation verbonden met de hele keukenkast, die kan worden gebruikt als een console of als een minimalistisch ontwerp, niet als een keukenkast onder het eiland. . In plaats daarvan zijn er verschillende bartafels en stoelen voorzien om de gastheer een platform te bieden om tijdens de operatie met vrienden te communiceren. De andere is een onafhankelijk eilandstation. Dit ontwerp wordt gebruikt in grote keukens en kan op eilanden worden gebruikt. Aparte wastafel, elektrische keramische kookplaat of bar.

Voordelen: Laat de keuken niet langer de keuken zijn in de traditionele zin, meer als een plek voor communicatie en rust, zodat de culinaire persoon niet langer alleen is en het saaie gevoel van werk kan verminderen.

Nadelen: de behoefte aan een grotere ruimte, zoals de keuken is niet groot genoeg, het moet open gaan met de woonkamer, de totale investering is relatief hoog.Hot Tags: massief berkenhouten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen