info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief esdoornhout keukenkasten

Massief esdoornhout keukenkasten

Massief houten deurpaneel: het heeft een natuurlijk en eenvoudig effect. Afhankelijk van de fijnheid van vakmanschap en verf, kan de prijs worden onderscheiden. De kernplaat van het meest geavanceerde massieve houten deurpaneel is de invoegplankstructuur van paneelfineer op basis van hout. De mate van vervorming van het deurpaneel is geminimaliseerd.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-299
Kast type Massief esdoornhout keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Hoe de keukenkast te installeren?

Of de installatie van de kast op zijn plaats is, heeft niet alleen rechtstreeks invloed op het uiterlijk van de kast, maar heeft ook invloed op het gebruik van de kast. Er zijn veel details en de problemen waaraan aandacht moet worden besteed tijdens het installatieproces zijn onder meer kasten, wandkasten en werkbladen.

Allereerst de installatie van de kast

1) Voordat de kast wordt geïnstalleerd, moet de werker de keukenvloer schoonmaken om het maaiveld nauwkeurig te kunnen meten. Als het L-vormig of U-vormig is, moet u eerst het referentiepunt vinden. De L-vormige grondkast strekt zich van de rechte hoek naar beide zijden uit. Als er een opening van de twee zijden naar het midden is, zal de U-vormige kast de eerste zijn. De kasten worden netjes geplaatst en vervolgens vanuit twee rechte hoeken opzij geplaatst om openingen te voorkomen. Nadat de vloerkast is geplaatst, is het noodzakelijk om de vloerkast waterpas te stellen en het niveau van de kast aan te passen via de stelvoeten van de kast.

2) De verbinding tussen de kasten is ook een belangrijke stap in de installatie van de kast. Over het algemeen zijn vier connectoren nodig om verbinding te maken tussen de kasten om de dichtheid tussen de kasten te verzekeren. Om installatiekosten te besparen, gebruiken sommige kabelfabrikanten slechte zelftappende schroeven om verbinding te maken. Zelftappende schroeven beïnvloeden niet alleen het uiterlijk van de kast, maar vergrendelen de kast ook van het ene uiteinde en de verbinding is niet hoog.

Ten tweede, de installatie van de kast

1) Omdat de hangende keukenkast in de lucht hangt, is het noodzakelijk om de hangende kast met het verbindingsstuk te verbinden. De installatie van het keukenkastframe kan het beste worden gedaan vóór de binnenbepleistering, zodat het kastframe het kastframe sterker maakt om mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen.

2) De hoogte van de hangende kastinstallatie, de hoogte van de universele hangende kast van de grond is tussen 1580mm en 1600mm. Te hoog zijn de dingen boven de hangende kast niet goed om te nemen, te laag om gemakkelijk te ontmoeten tijdens het werken. Maar het is niet nodig om je aan dit aantal te houden. Het is het beste om de leden die verantwoordelijk zijn voor het koken in de keuken in de keuken te laten staan bij het installeren van de muurkast en de hoogte van de installatie van de muurkast te bepalen op basis van het comfort van haar bediening.

3) De grootte van de hangende kast, de hoogte van de keukenhangende kast zelf is bij voorkeur 50 cm tot 60 cm, de diepte is 30 cm tot 45 cm, en de lengte is 120 cm tot 390 cm. Deze maat zorgt voor de maximale opslag van keukengerei en voldoet aan de behoeften van mensen.

4) De afstand tussen de wandkast en de muur mag niet groter zijn dan 50cra. Als het deze afstand overschrijdt, is het gemakkelijk om te zorgen dat de kast zwak wordt geïnstalleerd.

5) Let op de huidige muur die een horizontale lijn tekent bij het installeren van de hangende kast. Als het effect van de hangende kast dubbelzinnig is, denk ik dat alle eigenaren niet tevreden zullen zijn, dus het is het beste om op de muur te tekenen voordat u de hangende kast installeert. Horizontale lijnen, installeer vervolgens langs de horizontale lijn.

Ten derde, de installatie van het aanrecht

1) Om de fout veroorzaakt door de daadwerkelijke omgeving en het ontwerp van de kast na de decoratie van de keuken te verminderen, worden de werkbladen geïnstalleerd nadat de kasten en kasten van de hele kast zijn geïnstalleerd, wat de nauwkeurigheid van de installatie van de kast kan verbeteren.

2) De werkbladen van de kast zijn over het algemeen verlijmd tijdens het installatieproces. Daarom moet professionele lijm worden gebruikt bij het verlijmen van de werkbladen. Om de schoonheid van de aanrechtverbindingen te waarborgen, moet de installateur een schuurmachine gebruiken om te polijsten en polijsten om de hechting te waarborgen. De schoonheid van het stuk is prachtig.

3) De installatie van de werkbladen heeft een geweldige relatie met het seizoen. Over het algemeen duurt het een half uur om de werkbladen in de zomer te verbinden en meer dan een uur in de winter. Alleen dergelijke normen kunnen zorgen voor een snelle droging van de lijm.

4) Bij de installatie van de werkbladen van de kast moet ook rekening worden gehouden met de installatievereisten van ander ondersteunend keukengereedschap. De afstand tussen de afzuigkap en de kookplaat ligt bijvoorbeeld tussen 750 en 800 mm en moet worden uitgelijnd met het fornuis.

5) Installeer de ingebouwde elektrische apparaten in de hele kast alleen door de voedingsopening op de locatie te openen. Let bij het monteren van de afzuigkap en het fornuis op het rookeffect en of de luchtbron luchtlekkage heeft.

Hot Tags: massief esdoornhout keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen