info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten frame keukenkasten

Massief houten frame keukenkasten

Het oppervlak van de massief houten keukenkasten heeft een relatief natuurlijke textuur, het totale effect is zeer luxueus en de eenvoudige lijnen zijn ook geliefd bij veel eigenaren.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-537
Kast type

Massief houten frame keukenkasten

Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Reiniging en onderhoud van de werkbladen van de keukenkasten

1. Natuursteen keukenkasten aanrecht onderhoud

Onderhoud: Wanneer er vlekken op de tafel zijn, moet deze tijdig worden schoongeveegd om te voorkomen dat de vlek door natuurlijke fijne lijntjes in het interieur binnendringt.

Om te voorkomen dat het tafelblad barst, moet worden voorkomen dat de zware voorwerpen het tafelblad raken en dat de voorwerpen die tijdens het gebruik in direct contact komen, raken.

Reiniging: Het is raadzaam om een zachte schuurspons te gebruiken, geen tolueenwasmiddel te gebruiken, anders is het moeilijk om de witte vlekken te verwijderen. Bij het verwijderen van kalksteen, moet u geen zuur sterk toiletpoeder, verdund zoutzuur, enz. Gebruiken, anders zal het het glazuur beschadigen en het zijn glans verliezen. Er is geen overeenkomstige waarde.

2, kunststeen keukenkasten aanrecht onderhoud

Onderhoud: Countertopbladen in kunststeen keukenkasten moeten voorkomen dat het bleekmiddel en de kalkaanslag in het water het tafeloppervlak lichter maken en het uiterlijk beïnvloeden. Vermijd bij daadwerkelijk gebruik direct contact met hete voorwerpen.

Reiniging: Omdat er geen fijne lijntjes zijn, heeft het een sterke weerstand tegen verven, vlekken, etc. Het is ook handig om schoon te maken. De textuur is echter zacht en u mag geen schurend reinigingsmiddel gebruiken, anders zal het effect zeer slecht zijn.

3, kunstmatige steen   keukenkasten aanrecht

Vuurvaste decoratieve keukenkasten aanrechtbladonderhoud

Onderhoud: Na gebruik moeten de water- en watervlekken zo snel mogelijk worden gedroogd om langdurige onderdompeling in water te voorkomen en te voorkomen dat het oppervlak van de tafel vervormd raakt. Vermijd bij het gebruik van het scherpe voorwerp direct de tafel. Plaats de snijplank op tafel wanneer u het gereedschap gebruikt. Na het koken kan de hete pot niet onmiddellijk op het aanrecht worden geplaatst.

Reiniging: Gebruik zoveel mogelijk een zachte doek. Gebruik geen harder schoonmaakmiddel om schade aan het fineer te voorkomen. Plaats geen kleurstoffen of haarkleurmiddelen direct op het aanrecht. Onhandelbare vlekken kunnen worden gereinigd met een mild reinigingsmiddel.


Aanvraag sturen