info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten Hickory keukenkasten

Massief houten Hickory keukenkasten

De waarde van puur massief hout is absoluut het hoogst, wat ongetwijfeld is, maar het is ook erg duur. Zolang het massief hout wordt gekozen als de deur van de keukenkast, verandert de vochtigheid van de lucht, verschillende graden van barsten of vervorming zal voorkomen, en er is geen manier voor zijn kenmerken.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-536
Kast type Massief houten Hickory keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Vier punten van het ontwerp van het keukenkastje

1. Het zwembad en de kachel zijn het best in hetzelfde vlak

Wanneer we in de keuken koken, is het proces meestal plantaardige wassen - selectie van voedsel - snijden van groenten - koken. Om dit proces te volgen, kunnen we het zwembad en de kachel beter in hetzelfde vlak plaatsen, zodat het handiger in gebruik is.

De U-vormige kast is een goede keuze, deze kan aan beide zijden van het zwembad en de kachel worden geplaatst. Deze afstand is niet te ver weg van het bedieningsgemak

2. De hoogte van de console moet worden gewijzigd

Het nieuwe aanrecht in de keuken moet worden aangepast aan de hoogte van de bestuurder. Als de hoogte van de eigenaar hoger is, kan de console hoger zijn en de hoogte lager. De console kan ook overeenkomstig worden verkleind, zodat de werking efficiënter zal zijn. Handig, het zal comfortabeler zijn. Tegelijkertijd moet de hoogte van de verschillende werkgebieden ook verschillen

3. De tafel moet uit de buurt van de kachel blijven

In de woningverbetering, sommige vrienden zouden ervoor kiezen om de keuken te openen, zelfs wanneer de maaltijd, of om ruimte te besparen, het restaurant en de keuken zijn opgesteld in hetzelfde gebied, de tafel en de kachel zijn heel dichtbij geregeld, in feite, doen dat is niet gepast. Dit komt omdat de kachel een vuur is en de nabijgelegen dampen erg zwaar zijn. In de buurt van de kachel zitten en de gasrook langdurig inademen zijn zeer ongunstig voor onze gezondheid. Tegelijkertijd zal het gebruik van rook, water vaak op de tafel morsen, het fenomeen zal ook zeer lastig zijn om schoon te maken.

4. De kachelbank staat te dicht bij de deur

Misschien zullen sommige mensen de kachel bij de deur regelen voor het gemak. Maar dit is niet goed, en de kachel kan niet te dicht bij de tafel staan, maar als de deur niet vaak gesloten is, kunnen de rook en het droge gas gemakkelijk in het restaurant of binnen drijven, niet goed voor het lichaam, gebruik geen schoonmaak.Aanvraag sturen