info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij Massief Houten Keukenkasten

Schilderij Massief Houten Keukenkasten

De keukenkasten in mediterrane stijl maken optimaal gebruik van elke centimeter ruimte en zijn niet krap, zonder de sfeer te verliezen, waardoor de open vrije ruimte wordt bevrijd; het integreren van decoratie en toepassing, en met zijn minzame pastorale stijl en zachte en heldere kleuren, Azure romantische gevoelens, pure natuurlijke mediterrane smaak.

Beschrijving

Specificatie.


Model SWK-005
Kast type

Schilderij Massief Houten Keukenkast

Deurpaneel 22 mm massief hout voor keukendeurpaneel
Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met fineer afwerking in eiken fineer

16 / 18mm multiplex met melamine-afwerking.

Deurmodel Klassiek 22 mm-deurpaneel
Hardware BLUM / DTC / andere hardware-merk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhangt
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na bevestiging van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-EuroIn vergelijking met keukenkasten van andere soorten materialen, zijn het ontwerp- en productieproces van massief houten keukenkasten relatief gecompliceerd. De massief houten keukenkasten die we op de markt zien, hebben een relatief eenvoudig uiterlijk, niet in hout of donkerbruin. Naast de meer gebruikelijke donkerbruine en houten kleur, zijn er veel massief houten keukenkasten met stijlvolle kleuren. Zo heeft de olijfgroene serie "Seattle" in Amerikaanse klassieke stijl het originele zware gevoel van massief houten keukenkasten weggenomen, waardoor de ruimte flexibeler en vitaler is geworden.

 

Deze massief houten keukenkast is zeer fel van kleur en blauw. Er is ook de LVL meerlaags massief houten Franse licht luxe "Mann" -serie van het materiaal, die een hoogwaardige grijze kleur, delicate aanraking, zowel het vleugje massief houten keukenkasten als het stijlvolle uiterlijk gebruikt, het kan het unieke temperament van de gebruiker laten zien, en de kwaliteit Het streven en de liefde voor het leven.

 

Onze massief houten keukenkasten richten zich niet alleen op de waarde van het lichaam, maar letten ook op de ontwikkeling en het gebruik van de functie, zodat de gebruiker onnodig veel tijd kwijt is aan het koken, zodat de gebruiker het kookproces kan voltooien het koken in de kortste tijd en de gemakkelijkste bediening. .

 

Bovendien kan elke massief houten keukenkast worden aangepast aan de woongewoonten en -behoeften van de gebruiker. Of het nu L-vormige, I-vormige of U-vormige massief houten keukenkasten zijn, bij het ontwerp van het functionele gebied worden inspanningen gedaan om gebruikers te helpen tijd te besparen en het gebruikers gemakkelijker te maken. Snel. De Italiaanse "Turijn" -serie massief houten keukenkasten, het wasgedeelte, het kookgedeelte en het bereidingsgebied zijn duidelijk gedefinieerd en de bediening kan worden voltooid tussen draaien, en het water tijdens het koken en de oliespat tijdens het koken kan voorkomen worden spatten in andere gebieden. Het is handiger en eenvoudig te reinigen.

 

Naast de bovengenoemde drie aspecten, besteden we ook aandacht aan de after-sales service in massief houten keukenkasten en proberen we de zorgen van gebruikers op te lossen, zodat gebruikers meer zelfverzekerd en comfortabel kunnen gebruiken.Aanvraag sturen