info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten lagere keukenkasten

Massief houten lagere keukenkasten

De waarde van puur massief hout is absoluut het hoogst, dat is ongetwijfeld, maar het is ook erg duur. Zolang het massieve hout wordt gekozen als de deur van de keukenkast, zal de luchtvochtigheid van de lucht veranderen, waardoor verschillende graden van barsten of vervorming optreden en de kenmerken ervan niet mogelijk zijn.

Beschrijving

Specificatie:

Model SWK 02
Kast type Massief houten lagere keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkast Hardware onderhoud

Het onderhoud van kasten: de milieubescherming van houtblokken is van nature goed, maar de meeste binnenlandse fabrikanten gebruiken PE-lak om de oppervlaktebehandeling van kleureffecten te waarborgen. De milieuprestaties van dergelijke lak worden in vraag gesteld. Tijdens het gebruik vereist PE-verf een grote hoeveelheid oplosmiddelen om te verdampen om een verffilm te vormen. Een dergelijke verffilm is niet zo hard als de hars is uitgehard, en de vervluchtiging van het oplosmiddel veroorzaakt bepaalde milieuverontreiniging en brengt ook het constructiepersoneel teweeg. Schade aan de gezondheid.


Algehele onderhoudsstrategie voor de keukenkast

Ten eerste: het scharnier is het hart van de keukenkast

Als je al heel lang niet naar de deur hebt geluisterd, ben je altijd niet streng. Ben je op dit moment gek? Het is tijd om je te waarschuwen om het "hart" te beschermen. Het keukenkastscharnier is het verbindingspunt tussen de keukenkast en de deur van de keukenkast , en de gebruiksfrequentie is het hoogst, dus de kwaliteit van het keukenkastscharnier is het belangrijkste om te negeren.

Scharnier onderhoud

1. Veeg voorzichtig af met een zachte, droge doek. Gebruik geen zure reiniger. Zwarte vlekken kunnen worden afgeveegd met een beetje kerosine.

2. Waarschuwingssignaal: gebruik het geluid aan het begin, u kunt wat onderhoud aan smeermiddelen toevoegen.

Ten tweede: de dia is de nier

Als je haast hebt om iets te krijgen, zijn de dingen in de la zwaar en zwaar en worden de laden geopend en gemarteld. Op dit moment moet u de "nier" repareren. Wil je een goede maaltijd bereiden, dan is de lade van de keukenkast soepel en trek je gemakkelijk alle steun van de rail aan.

Onderhoud van het spoor

1. Net als het scharnier van de keukenkast , is het niet raadzaam om een zuurhoudend reinigingsmiddel voor de schuifrails te gebruiken en is er een geluidssignaal om wat glijmiddel toe te voegen;

2. Zet geen te zware dingen. Zodra de keukenkastlade los zit, moeten de schroeven op tijd worden vastgedraaid. Hoewel de glijrails van de keukenkast een geschikt zijmoment hebben, probeer de keukenkastlade dan niet zijwaarts te trekken om railbuigen en interne katrolslijtage te voorkomen.

De derde stap: trek aan de mand in de keukenkast

Potten en pannen, flessen en potten worden vaak gebruikt om rommelig te worden, en dit soort problemen kunnen alleen worden opgelost door aan de mand te trekken.

Trekmand onderhoud

1. Draai de fles olie, zout, azijn, enz. Zoveel mogelijk aan. Het is niet geschikt om te duwen en naar de zijkant te trekken.

2. Op de kruising van de ijzeren manden is het gemakkelijk om vuil te verbergen, schoon in de tijd om corrosie en bacteriegroei te voorkomen; Probeer tijdens het schoonmaken niet te wrijven met harde voorwerpen zoals stalen kogels en vermijd zure reinigingsmiddelen.

Forth: de handgreep van de keukenkast is de sleutel

Stel je voor dat de greep van de keukenkast van de deur verloren is. Je kunt alleen je vinger in de opening van de deur trekken en de deur open trekken. De vinger is te groot en te dik om binnen te komen, en het kan alleen maar lelijk en onhandig zijn. Hoewel het handvat onopvallend is, is het effect niet klein.

Omdat het handvat vaak wordt getrokken, is het gemakkelijk los te maken na een lange tijd. Controleer de dichtheid van de schroeven regelmatig. Als de schroeven zijn gevallen, vervangt u ze door nieuwe.

Ten vijfde: de spoelbak in de keuken

Een maaltijd bereiden is het meest voorbereidende werk. Elke dag moet u de spoelbak in de keuken gebruiken om vlees te wassen, groenten te wassen en af te wassen. Het is echter niet gemakkelijk om te onderhouden. Het is lang gekleurd met watervlekken en watervlekken en het is gemakkelijk om van kleur te veranderen.

Het sink-onderhoud van de keukenkast

1. Was met een neutraal reinigingsmiddel, voorzichtig schrobben, droog met een spons of een doek om afzetting van de schaal te voorkomen;

2. Het oppervlak verandert geleidelijk van kleur en kan worden afgeveegd met een blender van roestvrij staal of talkpoeder
Hot Tags: massief houten onderste keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen