info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten shaker keukenkasten

Massief houten shaker keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


image


Onderhoudstips keukenkast


De keukenkasten in het deurpaneel van de verf en het deurpaneel van de spiegelhars moeten worden afgeveegd met een fijne reinigingsdoek en een neutrale reinigingsoplossing; vermijd krassen veroorzaakt door contact met scherpe voorwerpen. als er een lichte kras is, kan deze ook worden behandeld met een witmaker. vooral de geverfde deurpanelen, vuurbron en warmtebron zijn ook een van de belangrijkste factoren die het beschadigen, dus vermijd bakken of vuur op hoge temperatuur.

Voor de mandaccessoires in de keukenkast, veegt u af met een droge doek om watervlekken op het oppervlak te voorkomen. het onderhoud van de keukenkast is gemakkelijk te negeren, in feite is het onderhoud van de keukenkast niet gemakkelijk te beschadigen.

Hardware-onderhoud: hardware in de keukenkast bestaat voornamelijk uit rijstvaten, metalen manden, scharnieren, glijrails, etc. het materiaal wordt meestal besproeid met roestvrijstalen of stalen oppervlakken.

Let tijdens het gebruik op de volgende punten: let op de draairichting en uitrekking van grote hardware zoals hoge hefmanden en manden, vermijd het gebruik van dode kracht, vermijd zout, azijn en andere specerijen direct bovenop; RVS gevelbekleding, de kapbehuizing en roestvrijstalen hangers kunnen worden afgeveegd met een witmaker (zoals een in de handel verkrijgbare schuurkorrel) om de helderheid te vergroten.


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinets
Hot Tags: massief houten shaker keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen