info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Massief houten plaat keukenkasten

Massief houten plaat keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen.

Beschrijving

Specificatie:


De massief houten keukenkasten zijn natuurlijk, hoogwaardig en mooi, en geven mensen het gevoel terug te keren naar de natuur. Bovendien zijn de massief houten keukenkasten ook vrij van additieven, dus de massief houten keukenkasten zijn zeer milieuvriendelijk en niet-vervuilend en zijn duurzaam.


image


Onderhoudstips keukenkast


Ongeacht welke keukenkast wordt gebruikt, het oppervlak van de afzuigkap, het gasfornuis, de muurtegels en het aanrecht moeten na elk gebruik worden schoongeveegd en het gebruikte keukengerei en specerijen moeten worden gereinigd en teruggestuurd naar het origineel. op kantoor.

bij het reinigen van het aanrecht van keukenkasten, vermijd lange tijd water op het aanrechtblad te laten. ongeacht het materiaal, langdurig waterverbruik zal de levensduur verminderen. verwijder roetvlekken en verwijder deze op tijd met een vochtige doek, terwijl verouderd vuil een speciale behandeling met wasmiddel nodig heeft.

Keukenkasten van metaalmateriaal, natuurstenen keukenkasten zijn gemakkelijk schoon te maken en duurzaam, meestal schoon met een droge, zachte doek, maar u moet er wel op letten dat de zachte doek schoon is en in de richting moet worden schoongeveegd om krassen te voorkomen. Het juiste gebruik van professionele producten zoals wasmiddelen en activators kan het uiterlijk van de glans en textuur van het aanrecht van de keukenkasten behouden.

Geglazuurde keramiek kan worden gereinigd met een neutrale schuurmiddelreiniger. een sterke schuurmiddelreiniger kan krassen maken op het oppervlak of het oppervlak dof maken. droog het product na elk gebruik met een zachte doek.


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinets
Aanvraag sturen