info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Draaideur Massief Houten Keukenkasten

Draaideur Massief Houten Keukenkasten

De echt hoogwaardige deurpanelen van massief hout in keukenkasten zijn gemaakt van massief hout, dicht bij de natuur, milieuvriendelijk en vrij van vervuiling.

Beschrijving

Specificatie:


Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur afgeven, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen. Met name een verscheidenheid aan elegante en prachtige carvingpatronen en ambachtelijke vormen, prachtige hoeken, decoratieve lijnen en andere rijke filmkleurenverwerking, laten echt het massief houten kabinet van veel mensen houden.


kitchen cabinets


Tips voor het kiezen van keukenkasten


Bepaal de keukenstijl

Hoewel de stijl van de kasten elk jaar verandert, heeft elke stijl nog steeds zijn eigen unieke kenmerken. Als je de stijl van de kast begrijpt, ben je diverser in je selectie.

Avant-garde stijl

Avant-garde jonge mensen streven naar onconventionaliteit. Ze kozen de meest populaire texturen van het jaar op het gebied van materialen. In 2000 werden bijvoorbeeld glas en metaal op tijd geaccepteerd en brachten ze modieuze informatie over in een slimme mix.

zakelijkheid

Gezinnen die niet vaak koken, kiezen een meer praktische stijl. In de configuratie wordt alleen de basisonderkast gebruikt als opslaggebied en de hoofdapparatuur zoals oven, fornuis en afzuigkap wordt gebruikt om het relatief complete kookproces te voltooien. De gootsteen wordt meestal weggelaten om ruimte te besparen. Deze stijl benadrukt praktische en beknopte functies.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Aanvraag sturen