info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Traditionele massief houten keukenkasten

Traditionele massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten zijn de beste in de rangen van keukenkasten, vanwege de natuurlijke textuur en textuur van natuurlijk hout, die een adem van de natuur uitstralen, waardoor mensen een zeer elegante sfeer van terugkeer krijgen.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-118
Kast type Traditionele massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


Enkele details over het installeren van keukenkasten

Er zijn enkele kleine details waar u rekening mee moet houden bij het installeren van de keuken   kast s.

De werkbladen moeten goed zijn geselecteerd

Wanneer u keukenkasten bouwt , moet u de werkbladen kiezen. We zullen merken dat de meeste mensen de voorkeur geven aan marmeren bladen, maar de materialen voor werkbladen zijn niet alleen marmer, maar ook kunststeen en kwarts. De twee materialen hebben relatief goede voordelen. Het grootste voordeel is dat we ze gemakkelijk kunnen reinigen wanneer ze worden gebruikt, en dat het oppervlak niet veel bacteriën zal kweken. Het belangrijkste is dat het leven langer is, dus laat ons bij het kiezen van keukenkastmaterialen eerst denken aan kunststeen en kwartssteen.

Wand keukenkast meting

De keukenkast van de keukenkast in de muur kan een wand of een sandwich zijn, om effectief ruimtegebruik zonder vervorming te garanderen, maar de boven- en onderkant moeten horizontaal en loodrecht ten opzichte van elkaar staan. Als er een fout is, moet het gat links en rechts zijn. Het zijhoogteverschil is minder dan 5 mm en het onderste wiel van de kastdeur kan de fout compenseren via het debugging-systeem.

De installatie van de kastdeur

Ten eerste is de bovenrail van de kastdeur gefixeerd, bevindt het voorste vooroppervlak van de rail zich in hetzelfde vlak als het oppervlak van de keukenkast en worden de bovenste en onderste rails in een gereserveerde positie geplaatst; vervolgens worden twee deuren in de rail geplaatst en wordt de verticaliteit van het deurlichaam gemeten met een horizontale liniaal of een rechte liniaal. Pas de positie van de bovenste en onderste rails aan en bevestig ze; controleer opnieuw of het deurlichaam parallel loopt met de twee zijden. U kunt het deurtje van de deur aanpassen door het onderste wiel aan te passen om het niveau van het frame en beide zijden te bereiken. Bevestig ten slotte het anti-jump-apparaat en presenteer het kwaliteitsbeschermingsboek.
Aanvraag sturen