info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
U-vormige massief houten keukenkasten

U-vormige massief houten keukenkasten

Massief houten keukenkasten geven mensen het gevoel terug te keren naar de basis! Het hoort bij een hoogwaardig deurpaneel met een glad oppervlak en een natuurlijke kleur.

Beschrijving

Specificatie:

Model SL-115
Kast type U-vormige massief houten keukenkasten
Deurpaneel 22 mm gekleurd eikenhouten keukendeurpaneel met lichtrode kleur
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex marine met afwerking fineer fineer.
Deurmodel Klassieke deurpaneel in 22 mm
Hardware BLUM / DTC / ander hardwaremerk
MOQ 1 set kasten
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is
Productie tijd 30-35 dagen voor normale bestelling
Leveringshaven Shanghai of Ningbo
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
Tekeningen bevestigen De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro


De hardware-accessoires van het keukenkastje

De hardware-accessoires van de keukenkasten vormen een belangrijk onderdeel van modern keukenmeubilair. De voor- en nadelen van hardware leiden echter vaak niet tot de aandacht van fabrikanten van keukenkasten , consumenten hebben niet het vermogen om de voor- en nadelen van hardware te beoordelen en hebben onvoldoende begrip. Herinner eraan dat hardware en accessoires een belangrijke plaats innemen in het materiaal van de keukenkast , wat een directe invloed heeft op de algehele kwaliteit van de keukenkast . Het heeft een grote invloed op het normale gebruik van de keukenkast en zijn "leven".

Scharnier

(1) Functies

Bij het gebruikelijke proces van het wisselen van de deur van de keukenkast , is het scharnier het meest waarschijnlijk getest. Het hoeft niet alleen de keukenkast en het deurpaneel nauwkeurig te verbinden , maar draagt ook het gewicht van het deurpaneel alleen, en het aantal keren dat de deur van de keukenkast tienduizenden keren is geschakeld, en de consistentie van de deuropstelling moet ongewijzigd worden gehouden, anders kan dit na een bepaalde periode voor- en achterkant zijn. Zonder een paar "versterkt staal" en perfecte flexibiliteit is het moeilijk om deze verantwoordelijkheid te dragen.

(2) Keuze

Het scharnier heeft in het algemeen twee kaartposities en drie kaartposities, die in principe aan het gebruik kunnen voldoen. Natuurlijk is het scharnier van de driepunts-kaartpositie beter. De meeste scharnieren op de markt zijn afneembaar. Ze zijn verdeeld in twee delen: de basis en de gesp. Bij het selecteren van de keukenkast kan de verkoper worden gevraagd om de deur samen met de scharniergesp te verwijderen om de binnenkant van de gesp te controleren. Het staal voor het maken van scharnieren is het belangrijkste. Als het niet goed is, kan het deurpaneel na een tijdje heen en weer worden gekanteld en de schouders eraf vallen. Het grootste deel van de keukenkast van het merk maakt gebruik van koudgewalst staal, dat perfect is qua dikte en taaiheid.

Probeer daarnaast een meerpunts positioneringsscharnier te kiezen. De zogenaamde meerpuntspositionering betekent dat het deurpaneel onder elke hoek kan blijven wanneer het wordt geopend. Het zal niet bewerkelijk zijn om te openen en zal niet plotseling worden gesloten, waardoor de veiligheid van gebruik wordt gegarandeerd. Dit is vooral belangrijk voor de bovenste deur van de hangende keukenkast . De kwaliteit van de positionering is gerelateerd aan de taaiheid van het riet dat in de hardware wordt gebruikt. De kwaliteit van het riet bepaalt de openingshoek van de deur. De kwaliteit van het riet kan de openingshoek meer dan 90 graden maken.

Hot Tags: u-vorm massief houten keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen