info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Antieke houten fineer keukenkasten

Antieke houten fineer keukenkasten

In termen van houtfineer, twee soorten eiken oppervlak ruw voelen, in termen van hout, het oppervlak is over het algemeen glad, gemakkelijker om het verschil tussen "houtstraal te zien.

Beschrijving

Specificatie:


Model VW-101
Kast type Antieke houten fineer keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-plaat met natuurlijk of kunstnoten walnoothout houtfineer deurpaneel;
Elk ander houtfineerhoutfineer kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm plat deurpaneel
Deurrandnaad Houtfineerrand met een dikte van 1 mm.
Of 2 mm massief houten streep als randbranding.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De keukenkastjes verwerken

Van het uiterlijk heeft het handvat een buisvormige vorm, een strookvorm, een bolvorm en verschillende geometrische vormen, evenals een type met een enkele kop, een dubbel koptype, een blootgesteld type en een gesloten type.

In feite moet de selectie van de handgreep gebaseerd zijn op de stijl, functie en locatie van de keukenkast . Over het algemeen heeft de relatie tussen het handvat en het meubilair twee behandelingsprincipes, namelijk opvallend of verborgen.

Ingebouwd handvatontwerp

De keukenkast wordt zonder uitsteeksels in het oppervlak van de hele keukenkastdeur getrokken . Bij het openen van de deur van de keukenkast moet de deur worden "ingeslagen". Deze actie maakt het hendeldeel ook moeilijker schoon te maken dan de bolle handgreep, maar het heeft een duidelijk voordeel, vooral voor gezinnen met baby's thuis, waarbij hobbels volledig worden vermeden.

Convex handvat ontwerp

De mainstream is verdiend door hardware en de mainstream manier van installeren is de convexe keukenkastgreep , de convexe keukenkastgreep , die goed gebruik kan maken van het uiterlijk en de textuur van de hendel en extra punten kan toevoegen aan de schoonheid van de keuken.

Verborgen handgreepontwerp

Nadat het moderne ontwerp steeds kwetsbaarder is geworden, beginnen de eisen van mensen klein en mooi te zijn. Voor bijvoorbeeld de schoonheid en veiligheid van de hele keukenkast , willen sommige mensen dat de keukenkast de verborgen installatie aankan.

Visueel gezien kun je niet zien waar de handvatten verborgen zijn door ernaar te kijken. In feite zijn de meeste gesloten handgrepen die opduiken nadat ze zijn ingedrukt. Een daarvan is om te overwegen dat de frequentie van het openen van de deur hier laag is, en de tweede is ervoor te zorgen dat de bewegingen van mensen er niet bij betrokken zijn.

Modern inlegontwerp

De positie van de handle-installatie is ook heel bijzonder. Als een grote keukenkast moet de bovenste handgreep in de onderste hoek van de deur worden geplaatst en de onderste handgreep in de bovenste hoek van de deur. Dit is niet alleen voor ergonomische normen, maar ook voor visuele schoonheid.

Tegenwoordig voldoet de installatie van meubelhandvatten in de markt in wezen aan de vereisten, maar in de woonkamers van mensen wordt vaak gezien dat de meubels die op het terrein worden gemaakt, niet goed zijn geïnstalleerd, wat erg onaantrekkelijk is.

Hot Tags: antieke houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen