info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Kunst Houtfineer Keukenkasten

Kunst Houtfineer Keukenkasten

Eenvoudige en genereuze vorm, volledige en vloeiende lijnen, minder snijwerk, milieuvriendelijk en gezond, ziet er natuurlijker en mooier uit, natuurlijke houtstrepen, zonder enige wijziging worden alle houtnerf één voor één gepresenteerd.

Beschrijving

Specificatie:
Model VW-103
Kast type Kunst Houtfineer Keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-plaat met natuurlijk of kunstnoten walnoothout houtfineer deurpaneel;
Elk ander houtfineerhoutfineer kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm plat deurpaneel
Deurrandnaad Houtfineerrand met een dikte van 1 mm.
Of 2 mm massief houten streep als randbranding.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Wat zijn de tips voor aangepaste keukenkastjes ?

1, hoop

Het maakt niet uit welk merk of welke plaat u kiest, u moet goed kijken, niet alleen naar de oppervlakte kijken, maar naar binnen kijken. Wanneer de winkelgids u bijvoorbeeld vertelt welke prijs het is, laat hem het certificaat afhalen en kijk of het geïmporteerd materiaal is, laat hem het douanecertificaat tonen. Wanneer u naar het materiaal kijkt, hoeft u niet naar de voorkant te kijken om naar de achterkant en zijkanten te kijken. Luister niet alleen naar de woorden van de winkelgids. Als je het kunt zien, kun je het proberen. Stoor je niet. Als de behuizing van de keukenkast bijvoorbeeld krasbestendig is, is de slag gemaakt en is de vuurvaste plank brandwerend voor hoge temperatuurbestendigheid ...

2, aanraken

Naast kijken, is er nog steeds een ervaring, dat wil zeggen, voel het persoonlijk. Een goede kunststeen voelt bijvoorbeeld zacht en warm aan, geen koude en oester; voel de voorkant van de tafel met de hand, zie hoe de structuur is, of er een dik gevoel is en de noodzakelijke functionele structuur (zoals de afvoerlijn). Naast het werkblad moeten ook andere delen, deurpanelen, laden, etc. worden aangeraakt, de textuur ervaren en vervolgens worden vergeleken met andere merken.

3, klop

Als er geen verschil in het oppervlak is, klop het dan met een hand. Dezelfde afmeting van hetzelfde type plaat klinkt luider, en de fysieke eigenschappen van de dichte plaat en de interne spanning van de plaat zijn zeer goed.

4, luister

Naast het luisteren naar het geluid van tikken, moet u ook naar een abnormaal geluid luisteren wanneer de verschillende hardware is ingeschakeld. Hoe kleiner het geluid, hoe beter de smering en hoe beter. Veel mensen zullen vragen waar de hardware wordt geproduceerd wanneer ze worden geselecteerd. Zelfs als de winkelgids je vertelt welk merk, is de betekenis van het product niet erg groot, zelfs als hetzelfde merk ook in drie of zes is verdeeld. Dus naast je te vragen om jezelf te identificeren.

5, geur

Op het moment van aankoop zei bijna elke verkoper dat het product milieuvriendelijk is. Zelfs als we dit zeggen, kunnen we het niet voelen omdat we het niet direct kunnen detecteren, maar er is een eenvoudige manier om de keukenkast te openen en direct te ruiken, zolang de keukenkast maar scherp is ruik binnen, niet alleen de houtachtige geur (het originele product heeft de geur van houtsnippers is normaal), dus wat het verkooppersoneel ook zegt, is niet genoeg. Omdat de monsters in de tentoonstellingshal over het algemeen lang worden geplaatst en de smaak nog steeds zwaar is, zijn de milieu-eigenschappen van de materialen en lijmen discutabel.

Aanvraag sturen