info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Kunstmatig houtfineer Keukenkasten

Kunstmatig houtfineer Keukenkasten

Houtfineer keukenkasten hebben rijke kleurpatronen en raken het oppervlak heeft een goede textuur.uiterst taaiheid, volgens de noodzaak om te worden verwerkt in een verscheidenheid van gebogen, vrij mooi.

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


image


Tips voor keukenkastjes Aankoop


De gootsteentafel is gemakkelijker om de countertops te behandelen, vooral als de roestvrij staalgootsteen op het roestvrije staalcountertop is, is de adhesie van de lijm veel slechter dan dat van de kunstmatige steen.

De kraanhandgreep van de gootsteen moet groot en gemakkelijk te reinigen zijn. Het is het beste om degene te gebruiken die de arm kan duwen.

De gootsteen moet een mand hebben om te voorkomen dat deze wordt geblokkeerd en gemakkelijk kan worden schoongemaakt. 29) S water moet in de gootsteen worden gemaakt, anders keert het terug naar de geur.

Als de familie een grote populatie heeft, zal de grote enkele trog handiger en geschikter zijn voor het Chinese leven.

wood veneer kitchen cabinets


countertop productioncabinets packingcabinets workshopPackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: kunstmatige houtfineer keukenkastjes, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen