info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Kersenhouten fineer keukenkast

Kersenhouten fineer keukenkast

kers meubels uiterlijk mooier, de glans is zeer hoog; kan duidelijk worden gezien op kersen meubilair netjes verspringend hout, meubels product oppervlak is zeer soepel, kers materiaal dichtheid is hoger, sterkte en hardheid is zeer hoog, op de mechanica voor tolerantie is ook zeer hoog, zeer geschikt voor het maken van meubels, kan worden gebruikt om te verzamelen en weer te geven.

Beschrijving

Specificatie:

Model

WV -53

Kast type

Kersen hout fineer deur keukenkast kleur

Deurpaneel

22 mm MDF-boardbeits kersenhoutfineer deurpaneel

Kabinet doos

16 / 18mm marine multiplex met fineerlak afwerking.
16 / 18mm MDF met melamine afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.

Deurmodel

Modellering van 22 mm vlakke deurpanelen

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Tekeningen bevestigen

De ontwerphoeveelheid voor het cabinet is 200 USD / SET, die wordt geretourneerd na het bevestigen van de bestelling. We waarderen het als u klaar bent met het maken van tekeningen, niet opnieuw hoeft te ontwerpen.
We bieden gratis gedetailleerde definitieve winkeltekeningen als bevestigingsbewijs voor de uiteindelijke productie.
 

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Over Rosen
 


Rosen is een professionele, op maat gemaakte meubelfabrikant van hoge kwaliteit, onze belangrijkste producten zijn hoogwaardige kasten, kledingkasten, wasruimtes, badkamerkasten en andere soorten houten producten. Op dit moment heeft onze jaarlijkse omzet 10 miljoen US dollar bereikt.


Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, wij en alle soorten grote en middelgrote bouwers, groothandelaren om een langdurige relatie van samenwerking vast te stellen. Onze samenwerkingsprojecten met Noord-Amerika, Midden-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Europa.

Naast het leveren van professionele, op maat gemaakte meubels, hebben we ook onafhankelijke inkoopafdelingen. Verschillende aannemers en aannemers bieden op maat gemaakte diensten voor andere bouwmaterialen om de inkoopproblemen van speciale processen op te lossen. We helpen graag allerlei klanten en werken met hen samen om nieuwe producten te ontwikkelen die voldoen aan hun speciale vereisten.


Voor- en nadelen van   kersenhouten meubels
De kostprijs van kersen is relatief hoog, voornamelijk als gevolg van een aantal kwaliteitskenmerken van kersenmateriaal. Russische Russische delen van Noord-Amerika en Europa; Heeft een sterke weerstand tegen vervalfunctie; Gemakkelijk te snijden, slijpen; kersenhouten meubilair is een van de belangrijkste productie materiaal van hoogwaardige meubels, Amerikaanse textuur is natuurlijk en mooi, de schors en fruit gebruikt in de geneeskunde om een laxeermiddel te doen, kan ook worden gewonnen uit zwarte, bruine en blauwe kleurstof.
Het is goed dat er ook tekortkomingen bestaan, kersen meubels alleen afhankelijk zijn van import in ons land, kers dit echte houtmateriaal is erg schaars, de bronnen van de grondstof is erg moeilijk; kers materiaal droogprestaties slechter, als er geen omgang is met goed , zal er een kraken vervorming, enz., zal ernstige gevolgen hebben voor het uiterlijk en gebruik; cherry meubels oppervlak gemakkelijk braam, dus in het productieproces moet extreem voortreffelijke ambacht.


kers dit materiaal is zeer zeldzaam, dus wees heel voorzichtig in het gebruikelijke gebruik. We zeiden in de kersen meubels tekortkomingen van drycherry materialen is zeer slecht, dus wees heel voorzichtig in het onderhoud van dit. In gebruik op gewone tijden, laat niet de zon direct verlichte kersenhouten meubels, of direct om de gordijnen te trekken; Altijd met vochtige, schone doek om kersenhouten meubels af te vegen; op regelmatige basis om olie kersen meubels te behouden.Hot Tags: kersenhouten fineer keukenkast, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen